Tuesday, February 28, 2006

28 februari 2006

Vanmiddag bij een gemeenteraadscommissievergadering is naar voren gekomen dat er mogelijk een gemeenteraadscommissie voor bijzondere projecten gaat komen waarbij dan sommige bijzondere projecten zoals bijvoorbeeld het Wijnhavenkwartierproject als onderdeel van de commissie bijzondere projecten gaat komen.

Bij de commissievergadering van vanmiddag was ook Haags VVDwethouder van Dijk waarbij zij aangaande een commissie bijzondere projecten nog geen zicht heeft of in relatie tot wethouderlijke activiteiten bijzondere projecten een onderdeel gaan zijn.

Gedurende de commissievergadering was Haags VVDgemeenteraadslid Thessa Oosterholt zeer tevreden dat zij kon vernemen dat aangaande erfpacht een nota klaar is waarbij zij dan zeer tevreden is dat zij eerder weet dat de nota over erfpacht er is dan bij de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie want daar is men in een soort iets geraakt met de Haagse VVDgemeenteraadsfractie waarbij men dan bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie een beetje denkt dat ze dan een reactie voorsprong op de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie hebben.

Haags VVDgemeenteraadslid Thessa Oosterholt bracht na de vergadering naar voren dat zij mogelijk geen voorspronggevoel had kunnen hebben wanneer ook de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie bij de commissievergadering aanwezig was geweest zij dan geen voorsprong had gehad.

Morgenmiddag gaat Haags CDAwethouder Stolte in relatie tot terugkeer van olympische wintersporters in de schouwburg aan het voorhout aanwezig zijn.

Vrijdagmiddag is er in het atrium van het stadhuis de opening van fototentoonstelling ,waarbij dan een opening voor een opening is, maar de fototentoonstelling al vanaf vanmiddag te zien is.