Monday, April 03, 2006

3 april 2006

Om in en bij de Haagse GroenLinksgementeraadsfractie is het helemaal niet rustig omdat men daar een beetje onrusitig is geworden aangaande hoe het afgelopen weekend is gegaan en uitgekomen.

Bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is men in de nieuwe aangelegenheden ook aan het kijken hoe het een tijdje geleden was waarbij men toen in om en bij de Haagse Groenlinksgemeenteraadsfractie meer zag gaan dan komen daarnaast is men voor het moment ook niet zo tevreden want men heeft bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie graag dat het in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie erg rustig is en blijft waarbij men niet graag heeft dat men over het afgelopen weekend in discussie gaat blijven.

Afgelopen weekend was ook om en bij de Haagse CDAgementeraadsfractie te vernemen dat er misschien een mogelijkheid is dat men zich binnen de Haagse gemeenteraad gaat komen met een college waarbij dan een kernbinding van zo een college is om de de Haagse PvdA en GroenLinksgemeenteraadsfracties buiten het college te houden.

Volgens de oud fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie had hij heel erg graag
vragen willen gaan stellen over ongeïdentificeerde vliegende onderwerpen maar bij de Haagse PPSgemeenteraadsfractie had men dat liever niet omdat dat volgens hen niet erg als een kustelijk onderwerp bekend is.

In om en bij de Haagse Stadspartijgementeraadsfractie gaat men volgende week dinsdagavond in bijeenkomst waarbij er ook een niet digitale uitnodiging in versturing is gegaan waardoor er ook buiten de digitale snelweg kennisnemingsmogelijkheden zijn daar men een beetje in discussie is aangaande versturing van digitale en non digitale correspondentie.