Thursday, June 22, 2006

22 juni 2006

Aan de buitenkant van trams in de stad valt te zien dat er op twee september aanstaande op het Malieveld er het beatfestival gaat zijn.

Vorig jaar bij het beatfestival bracht oud Haags CDAgemeenteraadslid van der Poll weliswaar in beschonken toestand, maar daardoor des te meer de waarheid sprekend, naar voren dat Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk een verschrikkelijk mens is wat niet de waarheid spreekt want zo bracht hij naar voren binnen de Haagse CDAgemeenteraadsfractie is het helemaal niet zoals het beeld welk Wil Vonk wil schetsen.

Bij beatstad vorig jaar sprak oud Haags CDAgemeenteraadslid van der Poll toen over dat binnen de Haagse CDAgemeenteraadsfractie sinds de komst van Wil Vonk in de Haagse CDAgemeenteraadsfractie de menselijke verhoudingen zoek zijn geraakt en dat er in de Haagse CDAgemeenteraadsfractie nog nauwelijks sprake is van enig fatsoen.

Oud CDAgemeenteraadslid van der Poll bracht toen naar voren dat Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk eigenlijk een hoofdreden voor zijn toenmalige aftreden was.

Gisteren viel van een vrouwelijk oud Haags CDAgemeenteraadslid te vernemen dat binnen de Haagse CDAgemeenteraadsfractie men niet erg digitaal is vanwege de ongeleide digitale ruimte die Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk aan het innemen is.

Toen bij beatstad, vorig jaar, bracht Haags oud CDAgemeenteraadslid van der Poll ook naar voren dat hij wel de indruk had van kabinetsmogelijkheden voor de bedenker van beatstad.