Thursday, June 08, 2006

8 juni 2006

In voormalig Sassenheim, thans Teylingen, is men mogelijk in de lokale gemeenteraad zeer tevreden dat een oud Haags VVDgemeenteraadslid voor burgemeesterlijkheden in aanmerking is gekomen.

In Delft kan men deze week een beetje meedoen aan de mooi weer spelen waarbij de mooi weer spelen iets is wat al een paar jaar zeer veel publiek weet te aan te trekken.

Mooi weer spelen is heel iets anders dan ergens aan mee te kunnen doen waarbij er aanstaande vrijdagmiddag in de zaal van concordia in de middag van twee tot vijf aan het hoge zand een bijeenkomst is met de aanwezigheid van een wethouder aangaande onderwerpen over ergens aan mee te kunnen doen.

Naar men in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie naar voren brengt heeft men een beetje de indruk dat men in de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een beetje in een aanbelandingsfase van prietpraat is geraakt.

Om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie valt te vernemen dat men de gedachte heeft dat oud Haags PvdA wethouder Pierre Heijnen net zulke goede kmamerlijke mogelijkheden als Haags VVDgemeenteraadsfractievoorzitter Anne Mulder waarbij dan Haags VVDvicegemeenteraadsfractievoorzitter Ageeth van den Heuvel zeer goede kansen gaat maken op een Haags VVDgemeenteraadsfractievoorzitterschap
met uitkijk op lokale lijsttrekkersmogelijkheden.