Thursday, August 10, 2006

10 augustus 2006

In om en bij de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie valt te vernemen dat bij terugkeer van zijn vakantie de recentelijk oud fractievoorzitter wellicht met een zomerlijke gemeenteraadskomkommerprijs wil gaan komen omdat hij als oud Haags PPSgemeenteraadslid wel kan waarnemen wat een zomerlijke gemeenteraadskomkommer is en wat geen zomerlijke gemeenteraadskomkommer is.

Vorig jaar bracht hij al naar voren dat aangaande vorig jaar eigenlijk Haags PvdAgemeenteraadslid Koen Baart toen een beetje de winnaar had kunnen zijn van een zomerlijke gemeenteraadskomkommerprijs waarbij de voorafgaande jaren dan voor Haags oud GroenLinksgemeenteraadslid Niek Roozenburg want die had dan altijd meestal wel in de gaten van hoe de beste zomerlijke komkommers te maken.

Naar men zegt is er een beetje de mogelijkheid dat een nieuwe zomerlijke gemeenteraadskomkommerprijs van de recentelijk oud fractievoorzitter van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie dit jaar voor het eerst naar een duo kan gaan in de vorm van Haags VVDgemeenteraadslid Anne Mulder en de sterverslaggever bij nieuwe Haagsche Courant met wie hij de zomerlijke gemeenteraadskomkommer heeft.

Gisteren viel middels een radiostation te vernemen dat het met de nieuwe Haagsche Courant helemaal niet goed aan het gaan is waarbij naar men middels de radio kon vernemen de oorzaak een beetje ligt in een gegeven dat mensen geen zin hebben om een nieuwe Haagsche Courant te lezen als zijnde een onderdeel van een ander algemeen blad. In de haven en domstad zijn er volgens de volkskrant van vandaag plannen om te komen tot aldaar te komen lokaal lokale kranten.

Naar men zegt bestaat er en kans dat er in de stadsredactie van de nieuwe Haagsche Courant een beetje ontevredenheid is dat het allemaal niet erg goed aan het gaan is waardoor het misschien allemaal beter aan het gaan is.

20000131232101.wav