Thursday, November 30, 2006

30 november 2006

Naar men zegt heeft men op de digitale snelweg gelijk wanneer er richting een mannelijk Haags GroenLinksgemeenteraadslid op digitale wijze te lezen valt dat>>Peter Bos 30 November 2006 David, heb je ook nog iets te melden over je werk in de Haagse gemeenteraad? Dat platvloerse geneuzel over de landelijke politiek begint me een beetje de keel uit te hangen<<.

Naar men zegt klopt het allemaal wel een beetje wat er te lezen valt daar men in digitaal opzicht in de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie erg stil is over gemeenteraadsaangelegenheden waarover in het verleden, toen de mannelijke Haags GroenLinksgemeenteraadslid nog geen mannelijk Haags GroenLinksgemeenteraadslid was hij, volop in digitale beweging was om van alles naar voren te brengen aangaande dingen hoe schandalig het allemaal was waarbij dingen in zijn huidige positie helemaal niet meer schandalig zijn.

Middels de zich als opvolgende digitale snelweg van weeweedenhaagpuntorg ziende digitale snelweg brengt Haags CDAgementeraadslid Wil Vonk naar voren dat>>>>De druk was enorm en heeft gezorgd voor een enorme rel in de fractie. Afgesproken was, dat de meerderheid van de fractie, het standpunt van de fractie zou bepalen. Met een nipte meerderheid is toch besloten<<.

Op zich is naar men zegt veel van wat Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk naar voren brengt niet erg kloppend want het is algemeen bekend dat toen toenmalig Haags PvdAgemeenteraadsfractievoorzitter Henk Kool binnen zijn fractie niet unaniem, maar slechts met de grootst mogelijk meerderheid wat dan een politiek vakjargon is voor een hele fractie minus een enkele enkeling, achter een fractiestandpunt kreeg er ruimte bij de Haagse VVD en CDAgemeenteraadsfracties kon ontstaan voor een enkele tegenstem binnen die fractie waarbij dan de drie tegenstemmen compensatie konden vinden in de drie voorstemmen binnen de toenmalige Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie.

Een tijdje geleden, toen ze nog Haags CDAgementeraadslid was, bracht oud Haags CDAgemeenteraadslid Brigit Homan naar voren dat zij zich in het geheel niet kan vinden in de zienswijze van Haags CDAgemeenteraadsfractie Wil Vonk wanneer deze naar voren brengt dat er in de Haagse CDAgementeraadsfractie bij het nemen van een besluit een situatie was dat er een situatie was van drie tegen vier waarbij dan plots oud Haags CDAgemeenteraadslid zich zou bevinden aan een zijde van vier, ook oud Haags CDAgemeenteraadslid v.d. Poll bracht vorig jaar bij het malieveldpopevenement naar voren dat het door Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk geschetste beeld van geen kant klopt en dat hij helemaal geen zin had om zich door Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk in een bepaalde positie te laten drukken.

Gisteren viel te vernemen dat men in de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie erg tevreden is over de op negenentwintig oktober door de Haagse PvdAgemeenteraadsfractiemediawoordvoerder verstuurde digitale uitnodiging aan een oud Haags SPvoorzitter waarbij te lezen was en is dat >>Ha Miguel,Nu Lazrak een stemadvies PvdA heeft gegeven ....Wat let je?We kunnen best nog een digitaal weerbaar lid gebruiken. ;-)(PS: Nog een keer een bakkie voordat je je spullen pakt?)Geplaatst door: willem minderhout | 1 november 2006 om 23:02<< Naar men zegt wil men bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie de oud Haags SPvoorzitter er graag bij hebben omdat hij dan wellicht vanuit zijn ervaringspositie verslag kan doen hoe het tot groter SPgeraken allemaal is gekomen.

Gisterenavond bij de nietslagerlijke woensdagavondmaaltijd kwam naar voren dat naar het schijnt het mannelijke Haags GroenLinksgementeraadslid best kan begrijppen dat hij voorlopig niet tot het verzorgen van radiotonkauitzendingen kan geraken omdat het bij stadsradio voor radiotonka niet gelukt is om tot van middernacht tot zes uur in de ochtend te kunnen uitzenden waardoor er het komende jaar gewoon van middernacht tot twee uur daarna radiotonkauitzendingen te beluisteren kunnen zijn.

Iets later na de nietslagerlijke woensdagavondmaaltijd bij een andere kunstelijke gelegenheid in de vrije academie kwam naar voren dat in ambtelijk opzicht de nieuwe lokale gemeentelijke medianota klaar is en dat deze nota inmiddels ter bestudering bij de Haagse PvdAmediawethouder ligt en dat men na de wethouderlijke bestuurlijke bestudering de nieuwe lokale gemeentelijke medianota in verzending gaat doen waarna dan hoogstwaarschijnlijk in de nieuwe blauweaanslaglocatie een lokaal debat over de nieuwe lokale gemeentelijke medianota gaat kunnen plaatsvinden waarbij de planning een beetje is om oud Haags GroenLinksgemeenteraadslid Chris Kwant samen met de zichzelf benoemde redacteur van een lokale haagscheweblog en de Haagse PvdAgemeenteraadsfractiemediawoordvoerder uit te nodigen.