Wednesday, December 20, 2006

20 december 2006

Gisterenmiddag viel er te vernemen dat in de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie men het niet al te erg kan vinden dat naar men zegt in de lokale politieke gemeenteraadsredactie bij de nieuwe Haagsche Courant men Haags PvdAwethouder Henk Kool wil uitroepen tot slechtste wethouder uit het college maar dat men nog niet helemaal daar de reden van kan vinden maar men heeft wel een beetje de bedoeling om Haags PvdAwethouder Henk Kool uit te roepen tot de minst beste wethouder in het college.

Een tijdje geleden was in digitaal opzicht waarneembaar dat de welbekende nielsbroer van aanstaand Haags PvdAgemeenteraadslid Frank Poppe een digitale reactie had achtergelaten op de digitale snelweg van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie waarbij ook al een tijd eerder waarneembaar was dat Frank Poppe voor Haagse
PvdAgemeenteraadslijkheden in aanmerking kon gaan komen waardoor er naast Haags PvdAgemeenteraadslid Koen Baart er meer dynastialiteit, in de vorm van Poppedynastie, in de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie gaat ontstaan .

Gisterenmiddag bracht de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie naar voren dat hij bezig was met het versturen van een persbericht aangaande dat hij de intentie, toen had en wellicht nog steeds, heeft om bij een aanstaande gemeenteraadscommissievergadering rondvraagvragen naar voren te brengen waarbij het in media opzicht niet vreemd is dat zijn vandaag persbericht geen publicatie heeft gehaald omdat het mogelijk een te doorzichtig persbericht was welk naar de nieuwe Haagsche Courant,telegraaf en rtvwest was verstuurd.

Ook bracht de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie naar voren dat de aanhef van een recentelijk artikel nieuwe Haagsche Courant sterverslaggever Casper Postmaaa onder de kop rood verraad aan zwarte madonna ook had kunnen zijn geweest rood verraad aan de blauwe aanslag en dat hij een beetje het vermoeden heeft dat wanneer het door Casper Postmaa opgeroepen debat er komt dat men dan vanuit Haagse PvdAgemeenteraadsfractiezijde mogelijk oud Haags PvdAgemeenteraadslid Jan Schuller naar voren wil schuiven om aan dat debat mee te laten doen.

Naar men zegt zit in de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie de vice fractievoorzitter de laatste tijden een beetje mijmerend vast in de vraag of strangersinthenight ook wel strangers zijn en ook, naar men zegt, zit hij ook een beetje met vervoerlijke bochtvragen en wil hij zich naar men zegt mogelijk gaan verdiepen in dat een zin op de digitale landelijke Deezesenzestigsnelweg ook andersom kan zijn waardoor het dan andersom kan zijn dan zoals bij de digitale snelweg wwwd66.nl/9359000/1/j9vvhc6cwgbojx9/vhdegv108wrd#p4te lezen is dat>> Lokaal lidmaatschap In sommige afdelingen bestaat het lokaal lidmaatschap. Uw afdeling kan u inlichten of dit het geval is en zo ja, onder welke voorwaarden. U heeft dan binnen de betreffende afdeling alle rechten en plichten, u bent echter geen lid van de landelijke partij. Als u voor een lokaal lidmaatschap kiest heeft u tijdens landelijke of regionale bijeenkomsten cq. interne verkiezingen op landelijk of regionaal niveau geen passief en ook geen actief stemrecht. Daarnaast kunt u zich alleen kandidaat stellen voor functies op afdelingsniveau. Als lokaal lid ontvangt u alleen informatie van uw afdeling en geen informatie, bijvoorbeeld het partijblad Democraat, van de landelijke en regionale partijorganisatie.<< waardoor men dan op landelijk niveau bij een landelijke politiek zit en op lokaal niveau lokaal.

Vanmiddag om half vijf is er de opening van een vanuit Spinoza bekeken expositie bij de vrije academie.