Monday, January 22, 2007

22 januari 2007

Van de huidige gemeenteraadsfracties heeft, zo bracht een huidig mannelijk Haags Deezesenzestiggermeenteraadslid vorige week naar voren, de Haagse PolitiekePartijScheveningengementeraadsfractie een beetje het beste overwinterd.

Aangaande de lokale Deezesenzestigafdeling bracht het huidig mannelijk Haags Deezesenzestiggemeenteraadslid vorige week naar voren dat hij niet gehaast was en is maar wel een beetje ongeduldig om te komen met een discussie over lokaal lidmaatschap waardoor dan bijvoorbeeld veel meer dingen binnen de Haagse afdeling van Deezesenzestig kunnen gaan plaatsvinden op basis van een lokaal Deezesenzestiglidmaatschap dan op basis van een landelijk en daardoor ook lokaal Deezesenzestiglidmaatschap.

Ook bracht het huidig mannelijk Haags Deezesenzestiggemeenteraadslid vorige week naar voren, het voor enkele van zijn concullega’s binnen de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie, spijtig te vinden dat zij een beetje verkeren in een omgeving van veel bomen en weinig bos waarbij de huidig mannelijk Haags Deezesenzestiggermeenteraadslid het met name voor de mediawoordvoerder binnen de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie een beetje spijtig kan vinden dat deze bij standpunten zo vaak net doet alsof dingen een kwestie zijn terwijl dingen vaak voor de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie geen kwestie zijn maar gewoon een kwestie van hoe de stemverhoudingen zijn terwijl men in de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie dingen als een kwestie ziet los van de stemverhoudingen.

Afgelopen vrijdagmiddag om vijf uur bij de opening van de geveltheater expositie was de welbekende interniek zeer tevreden om te vernemen dat men mogelijk bij de voormalige rhizoominternetwerkplaats opnieuw naar een locatie aan het kijken is zodat er weer een lokale rhizoominternetwerkplaats kan ontstaan.

Bij de bij de opening van de geveltheater expositie viel er in om en bij de Haagse SPgemeenteraadsfractie te vernemen dat er morgenavond een gelegenheid is om , zoals het bij de digitale snelweg van de Haagse SPgemeenteraadsfractie is omschreven,>>>> Aanstaande dinsdag 23 januari organiseert de SP Den Haag een kennismakingsbijeenkomst in haar partijpand aan de Allard Piersonlaan. Deze avond is bedoeld voor de vele nieuwe leden die zich rond de laatste Kamerverkiezingen bij de SP aangesloten hebben. Deze avond zijn ook welkom, SP-ers die al wat langer lid zijn en nu toch eens willen weten wat de Haagse afdeling allemaal doet. Er is genoeg informatie en er wordt ook besproken hoe eenieder, die dat zou willen, een steentje bij kan dragen aan de actiefste partij van Nederland! Als speciale gast is Haags Kamerlid Krista van Velzen uitgenodigd voor deze avond. Krista staat bekend om haar actieve aanpak van milieu- en defensiezaken. Na een korte inleiding zal er gelegenheid zijn om haar vragen te stellen. Dat kan gaan over haar activiteiten in de Kamer, de coalitiebesprekingen of de politieke actualiteit.<< en >>> Naast het gedeelte met Krista zullen de organisatie van de afdeling, de activiteiten en de mogelijkheden om actief te worden binnen de SP aan bod komen>>.

In om en bij de Haagse SPgemeenteraadsfractie viel afgelopen vrijdag bij de opening van de geveltheater expositie te vernemen dat er niet een verwachting is dat een oud Haags SPafdelingsvoorzitter morgenavond bij de kennismakingsavond gaat kijken omdat men al wederzijds met elkaar kennis had gemaakt en het blijkbaar voor de oud Haags SPafdelingsvoorzitter niet allemaal erg bevallen was en mogelijk nog niet bevallen is maar dat men zeer content is dat hij in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een rol en draai als penningbeheerder heeft kunnen vinden, ook kwam wel een beetje naar voren dat men het een beetje aan het missen is dat de oud Haags SPafdelingsvoorzitter middels of buiten zijn digitale snelweg niets meer aan goed of slecht SPnieuws doet maar dat zoiets mogelijk er mee te maken kan hebben dat dan in de nieuwe Haagsche Courant komt te staan van dat Haags Stadspartijbestuurder heeft kritiek op lokaal of buitenlokaalSP waarbij men daar volgens enkele HaagseStadspartijbestuursleden niet op zit ter wachten omdat, naar men zegt, men in het huidige HaagseStadspartijbestuur er niet op zit te wachten om door een ander HaagseStadspartijbestuurder in het nieuws te komen.

Aanstaande vrijdagavond is er van zeven uur in de avond tot elf een welbekende lokale rondgang waarbij men in de rondgang ook onder anderen langs de vrije academie kan gaan en aanstaande zaterdag is er van tien uur in de ochtend tot vier uur in de middag, aan de prinsessegracht, een open dag in de academie voor beeldende kunst.

Morgen tussen het eerste en het tweede uur van de dag is er middels radio tonka het welbekende programma radiotonkaprogrammavleeschnochvisch te beluisteren.