Monday, January 08, 2007

8 januari 2007

In om en bij de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat er een tijdje geleden middels de digitale snelweg van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie te lezen was dat>>donderdag 14 december 2006 14/12- Leden bezoeken PPS-Fractiekamer Afgelopen Dinsdagavond 12 december bezochten een aantal PPS-leden op uitnodiging van het bestuur en de fractie van de PPS de fractiekamer op het stadhuis. De aanwezigen werden welkom geheten door Arina van der Zwan ( fractievoorzitter ) en Ali- Pronk den Dulk ( commissielid ). Na een kleine rondleiding door de raadzaal, de maquettes over Scheveningen in het Informatiecentrum, en de fractiekamer zelf, werd gedurende meer dan een uur op een prettige wijze gediscussieerd over de dagelijkse uiteenlopende werkzaamheden van de fractie en de interactie met de leden van de PPS. Besloten werd o.a. in het nieuwe jaar deze bijeenkomsten een vervolg te geven. <<

Naar men zegt is de grote tevredenheid in om en bij de Haagse PolitiekePartijScheveningen er ook een beetje omdat in navolging van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie er middels de digitale snelweg van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie valt te lezen dat>> Ledenactiviteit: rondje stadhuis 6 januari 2007 Zin in een ‘Rondje Stadhuis’? GroenLinks Den Haag nodigt je uit voor een kennismaking met de Haagse gemeentepolitiek. Op donderdag 25 januari is ’s avonds de gemeenteraadsvergadering. Om 17.00 uur, we verzamelen in het Atrium, zijn Haagse GroenLinksleden van harte welkom voor o.a. een gesprek met de fractie en een kijkje achter de schermen. Na het samen eten wonen we de gemeenteraadsvergadering bij<<.

In om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat in organisatie en organisatorisch opzicht de bezoekende Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractieactiviteit niet een activiteit is die door de medewerkers van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is georganiseerd maar vanuit het in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractiebestuur waarbij men zeer tevreden is dat de fractiebezoekende activiteit door lokaal GroenLinksafdelingsbestuurslid Cathelijne Dommerholt ter hand is genomen omdat men dan kan laten zien dat er bestuurlijke activiteiten aan het plaatsvinden zijn.

Afgelopen zaterdagavond bij twee undergroundlijke lokale activiteiten kwam een beetje naar voren dat er om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie geen verwachting is dat men om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie in bestuurlijk opzicht nog iets gaat organiseren omdat naar men zegt een politiek seizoen eigenlijk een beetje tussen de periode september en mei ligt waarbij naar men zegt het vanaf augustus vorig jaar nieuwe Haagse Stadspartijbestuur weinig tot niets heeft ondernomen en dat er geen verwachting is dat men in bestuurlijk opzicht tussen januari en mei van dit jaar nog iets gaat organiseren.

Afgelopen zaterdagavond bij twee undergroundlijke lokale activiteiten kwam een beetje naar voren dat men zeer tevreden was dat er geen aanwezigheid was van lokaal nieuwe Haagsche Courant sterverslaggever Victor Schildkamp omdat men de laatste tijden hem een beetje ziet als een lokaal nieuwe Haagsche Courant festivalafkraker waarbij naar men zegt zijn festivalafkrakende activiteiten er een beetje zijn ter compensatie van het verhaal welk recentelijk door toenmalig Haags PvdAgemeenteraadsfractiebeleidsmedewerker Marko Feheres naar buiten was gebracht waarbij het verhaal een beetje was en is dat nieuwe Haagsche Courant sterverslaggever Victor Schildkamp op een zaterdagavond van zijn vrouw niet het huis uit mocht om wat sfeer te proeven om daarna wat sfeer in de nieuwe Haagsche Courant te beschrijven aangaande een toenmalig zaterdagavondverhaal over de vorming van een nachtelijke stadsburgemeester.

Morgenavond is er een in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractiegezelligheidsbijeenkomst waarbij er middels de digitale snelweg van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie valt te lezen dat>>Om 2007 op een goede manier in te luiden geeft D66 Den Haag een feestje. Wij willen u van harte uitnodigen voor onze nieuwjaarsborrel op dinsdag 9 januari a.s. Locatie: Crossing Border, Prinses Mariestraat 34 Den Haag Aanvang: 19.00 uur Met: Marjolein de Jong, fractievoorzitter D66 Den Haag; Michaela de Goeij, afdelingsvoorzitter D66 Den Haag en Geertjan Wenneker, lijsttrekker D66-Zuid Holland Tevens zal Ton Monasso, voorzitter Jonge Democraten, u een goed 2007 wensen<<.