Tuesday, April 17, 2007

17 april 2007

In de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat men in schriftelijk taalgebruik van inwoners naar inwonders is geraakt daar er middels de digitale snelweg http://www.groenlinks.nl/lokaal/denhaag/agenda/agendaitem.2007-04-10.6773550626 te lezen is dat-- Start » Lokale afdelingen → Den Haag → Agenda → Feestelijke opening pandje GroenLinks website Reageer | Print Feestelijke opening pandje25 april GroenLinks Den Haag heeft een nieuwe thuisbasis aan de Brouwersgracht 21a. De feestelijke opening zal worden verricht door wethouder Bert van Alphen. Iedereen is vanaf 18.00 uur welkom voor het pand aan de Brouwersgracht 21a (halte Brouwersgracht van tramlijn 6). Rond 18.30 uur zal de officiele openingshandeling door wethouder en GroenLinkser Bert van Alphen worden verricht. Aansluitend is er gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje, en een informeel gesprek. Iedereen is welkom, lid of niet lid.Het pandje zal dienen als vergaderruimte voor bestuur, werkgroepen en andere organen maar ook als informele ontmoetingsruimte en om regelmatig een spreekuur te organiseren voor inwonders van de stad. We hopen iedereen op 25 april te begroeten voor ons nieuwe onderkomen! Datum: 25 april--

Gisterenmiddag viel te vernemen dat het maar een beetje vreemde aangelegenheid is dat men in de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractiekamer nog geen beleidsmedewerkerwerk of ander fractievertegenwoordigend werk aan een lokaal oud Haags SPvoorzitter, landelijk SPtweedekamerbeleidmedewerker en huidig Haagse Stadspartijpenningmeester heeft gegeven daar naar men zegt dat het algemeen bekend is dat er middels de digitale lokale haagscheweblog wat over te lezen waarbij naar men zegt het ook een beetje algemeen bekend is dat het eentijdje geleden niet goed is gegaan aangaande hoe de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractievoorzitter tot een fractievertegenwoordiginginvulling geraakte.

Morgenavond is er in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie een bijeenkomst waarover er middels de digitale snelweg http://www.d66denhaag.nl/mod.php?mod=calendar&op=show_event&event_id=225 te lezen is dat-- Algemene leden Vergadering Op woensdag 18 april a.s. vindt de eerste ALV van 2007 van onze Haagse afdeling plaats. We zullen ons als afdeling dan voorbereiden op het D66 voorjaarscongres van 12 mei 2007. Daarnaast vindt tijdens deze vergadering de verkiezing van onze nieuwe voorzitter plaats. ALV D66 Den Haag 18 april 2007 Aanvang: 20.00 uur Locatie: Café Schlemmer, Agenda: 1.opening en vaststelling agenda 2. verslag ALV 13 december 2006 3. Fractie 4. voorbereiding voorjaarscongres 12 mei incl. 5. financiële afrekening 2006 en decharge kascommissie 6. verkiezing en benoeming nieuwe afdelingsvoorzitter 7. Rondvraag 8. sluiting --.

Aanstaande vrijdagavond is er in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een bijeenkomst waarover er digitaal en buiten digitaal te lezen is dat -- Beste leden, Het bestuur nodigt jullie hierbij van harte uit voor een Algemene Ledenvergadering (ALV).Datum: Vrijdag 20 April 2007 Tijd: 20.30 uur Agenda: 1.Opening en vaststellen agenda 2.Goedkeuren notulen AVL dd. 06 / 07 06 3. Nieuws uit bestuur 4. Nieuws uit fractie 5.Nieuws uit leden cq werkgroepen 6.Financieel verslag 2006 en contributie 7.Rondvraag en Pauze 8. Discussie: Met vriendelijke groet, namens het bestuur NB: zie ook bijlage Notulen ALV 6 Juli 2006--

Naar men zegt zijn er grote overeenkomsten bij de bijeenkomsten in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie van aanstaande woensdag en de in om en bij Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractiebijeenkomst van aanstaande vrijdag daar er bij beide bijeenkomsten ongeveer dezelfde besprekingspunten hebben zoals bijvoorbeeld dat sinds de eerste afgelopen eerste april er in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een duo voorzitter opgehouden is met duo voorzitter zijn vanwege zijn verhuizing naar een buitenstedelijke stad.