Thursday, January 12, 2006

12 januari 2005

Een paar weken geleden was waarneembaar dat enkele weken later in een commissievergadering aangaande buurtbeheerorganisaties gaat worden gesproken waarbij dan volgende week de achttiende er een bespreking in de commissie gaat plaatsvinden.

In het verleden was bijvoorbeeld Haags GroenLinksgemeenteraadslid Niek Roozenburg heel erg goed in middels cryptische omschrijvingen tijdens commissie en raadsvergaderingen naar voren te brengen wat eigenlijk was.

Middels de digitale snelweg van de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Dezesenzestiggemeenteraadsfractie valt ongeveer ook iets Niek Roozenburgachtigs te vernemen in relatie tot bespreking van de achttiende, althans zo is het is bij zijn digitale snelweg te lezen.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie bestaat er weinig kans dat Henk Kool als fractievoorzitter de woordvoering gaat doen en naar men zegt is bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie Wil Vonk dan de woordvoerder aangaande buurtbeheerorganisaties.

Gezien dat bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie het een beetje aan het gaan is over verkeerde of goede beslissingen is het maar de vraag hoe zij hun beslissing gaan zien want een tijdje geleden werden buurtbeheerorganisatievragen van Haagse VVDgemeenteraadslid Herman Wilmer iets te niet leuk voor Haags CDAwethouder Stolte en gaf wethouder Stolte geen antwoorden meer maar ging beantwoording naar Haags PvdAwethouder Norder.

Gisterenochtend was er bij een commissievergadering een agenderingsonderwerp aangaande de plaatsgevonden burgeradvieskring in Rustenburg-Ooostbroek waarbij Haags CDAwethouder Smits namens het college aangaf dat het college geen moeite heeft met de afkorting van de burgeradvieskring waardoor er dan in veel stukken voortaan zal te lezen zijn over de bak maar dan in hoofdletters, volgens de fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie had het college misschien beter een keuze kunnen maken door dan puntjes tussen de letters te plaatsen waardoor het dan niet gelijk aan dingen zoals zandbak doet denken.

Vandaag was er eigenlijk een commissievergadering van de commissie stedelijke ontwikkeling bouwen en binnenstad maar die commissievergadering gaat op een andere datum plaatsvinden.

In kustelijke aangelegenheden heeft Haags CDAwethouder Stolte vanmiddag een opening verricht aangaande nieuwe kustelijke nautische ontwikkelingen.