Tuesday, January 03, 2006

3 januari 2006

Bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie is naar voren gekomen dat in relatie tot het Bezuidenhout-Westplan uiteindelijk in een Haagse gemeenteraadscommissie niet Haags CDAgemeenteraadslid Jeannette Doll woordvoerder gaat zijn maar haar fractiegenoten Adri Hartman en Adri Kaland.

Op zich is het niet verbazingwekkend dat beide Adri’s woordvoerder zijn geworden want aangaande bouwen zijn zij meer woordvoerder binnen hun fractie dan Jeannette Doll waardoor het wellicht voor Jeannette Doll nog meer en makkelijker toen bij de commissievergadering van stadsdeel Haagse Hout naar voren kon brengen dat zij er eigenlijk niets in kon zien.

Wellicht is er binnen de Haagse CDAgemeenteraadsfractie voorafgaande aan de commissievergadering van stadsdeel Haagse Hout enige non communicatie geweest want anders had Jeannette Doll het toen anders gebracht en was zij gedurende de stadsdeelcommissievergadering niet zo erg tegen geweest.

Vorige week is een evaluatie ontvangen aangaande burgeradvieskring waarbij het college naar voren brengt er zeer tevreden over te zijn. In de evaluatie is steeds te lezen dat het eigenlijk dan gaat over bak want men gebruikt de eerste woordletters van burger advies kring waardoor er bak ontstaat.

Aangaande zijn volgende week, maandagavond, uit te komen bundelingsboekwerk heeft de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie naar buiten gebracht dat hij een eerste bundelingsboekwerk in een aanbieding aan iemand gaat geven in wie hij een bepaalde mate van belangrijkheid ziet.

Bij de fractiekamer van de Haagse ChristenUnie/SGPgemeenteraadsfractie is naar voren gekomen dat Wim Pijl als fractievoorzitter van de Haagse ChristenUnie/SGPgemeenteraadsfractie niet een eerste bundelingsboekwerk van de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie gaat ontvangen en Haags VVDgemeenteraadsfractievoorzitter Sander Dekker liet vandaag weten dat ook hij geen eerste bundelingsboekwerk gaat ontvangen.

Aan de zijkant van zijn opmerking voegde Sander Dekker eraan toe dat hij het wel grappig vond indien onverhoeds de burgemeester de ontvanger van een eerste bundelingsboekwerk gaat zijn want dan is dat als bekijking van de burgemeester volgens hem toch wel iets heel nieuws binnen de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie.