Monday, February 13, 2006

13 februari 2006

In om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is men vandaag niet al tevreden dat het gisteren zo rustig was terwijl men toch veel mensen had opgeroepen om te komen tot plakkerige activiteiten.

Vandaag is men bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie niet zo tevreden omdat men bij het nos journaal was te zien waarbij Haags gemeenteraadslid Anne Mulder en Haags VVDwethouder van Woensel achter een VVDminister aanliepen.

De reden van ontevredenheid ligt een beetje in het feit dat Haags VVDwethouder van Woensel niet goed in lijn in beeld was want het was hem aan te zien dat hij inderdaad gedurende zijn wethouderschap veel dikker is geworden en over Haags VVDgemeenteraadslid Anne Mulder was men niet zo tevreden omdat hij te geforceerd lacherig aan het overkomen was waardoor men hem natuurlijker wil gaan laten glimlachen.

Daarnaast was Anne Mulder ook misschien een beetje boos op aanwezigheid van de VVDminister omdat Anne Mulder namens de Haagse VVDgemeenteraadsfractie net zo goed bezig was om op een digitale wijze te melden dat men bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie wel erg makkelijk landelijk aan het doen is.

Afgelopen weekend was men in om en bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie bezig met kustelijke ontwikkelingen waarbij de fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie onlangs in de Haagse gemeenteraad naar voren bracht dat de Haagse PPSgemeenteraadsfractie al lang had gevraagd om een kustelijke randstadrailverbinding maar dat men blijkbaar geen zin had om bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie naar voren te brengen dat ook de Haagse PPSgemeenteraadsfractie van mening is dat er een kustelijke randstadrailverbinding kan komen.

Vanochtend bleek een beetje dat er in om en bij de Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie een beetje zorgen zijn omdat men de verwachting heeft dat er maar heel weinig mensen aanstaande woensdagavond de vijftiende naar een bijeenkomst om in en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie gaan omdat men een vermoeden heeft dat de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie gelijk heeft omdat hij onlangs naar voren heeft gebracht dat het bij een recentelijke bijeenkomst niet veel was omdat hij veel beleidsmedewerkers had gezien maar weinig publiek publiek.

Morgenavond tussen zeven en acht is er een bijeenkomst van de stadsdeelcommissie Haagse Hout waarbij er een bespreking is aangaande bewonersparticipatie waarbij misschien naar voren gaat komen dat men bij het college ook voor stadsdeel Haagse Hout gaat denken aan bijeenkomsten van een burgeradvieskring maar dan voor Haagse Hout.

Woensdagavond is er een commissievergadering waarbij de burgemeester vaak aanwezig is maar eerder was het altijd op woensdagochtend.

Bij die commissievergadering gaat bespreking plaatsvinden van een initiatiefvoorstel van Haags VVDgemeenteraadslid Ageeth van den Heuvel waarbij het college heeft laten weten eigenlijk geen bezwaar bij het initiatiefvoorstel van Haags VVDgemeenteraadslid Ageeth van den Heuvel te hebben.