Wednesday, February 08, 2006

8 februari 2006

In de Haagse gemeenteraad was vandaag de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie het helemaal eens met het college en helemaal niet eens met de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie aangaande het initiatiefvoorstel van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie om te komen tot meer mogelijkheden tot sportieve recreatie in het Zuiderpark.

Er is kraakheldere wijn geschonken bracht afgelopen week een PvdA fractievoorzitter in een middden kamer, van een eerste en een derde kamer, naar voren. In relatie tot zijn fractievoorzitterschap bracht de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie naar voren zeer blij te zijn dat een PvdA fractievoorzitter een nieuw soort kraakheldere wijn naar voren heeft gebracht.

Daar waar de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie zeer tevreden is over kraakheldere wijn was vanmiddag de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie niet erg tevreden dat de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie en het college niets zagen en zien in het initiatiefvoorstel van de Haagse GroenLinksgemeenteradsfractie om te komen tot meer mogelijkheden tot sportieve recreatie in het Zuiderpark.

Enkele momenten later was de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie het helemaal met het college eens omdat het college niets ziet in het initiatiefvoorstel van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie om in de stad toeristenbelasting op te heffen.

De fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie bracht naar voren dat hij wel wat zag en ziet in het initiatiefvoorstel van de Haagse Deezesenzestiggemeenteradsfractie om te komen tot een opheffing van de toeristenbelasting maar dat de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie eigenlijk gewoon het idee van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie had overgenomen en dat het dan raar is en was dat de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie van mening was en is dat de Haagse VVDgemeenteraadsfractie , zoals recentelijk de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie in de nieuwe Haagsche Courant naar voren heeft gebracht, door ultiem jatwerk een idee van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie heeft overgenomen om te komen tot veranderingen in relatie tot openbaar vervoer.

Morgenmiddag is er een bespreking over het bewonersinitiatiefvoorstel om te komen tot gratis openbaar vervoer net zoals er al op sommige plekken is.

Aanstaande vrijdagmiddag gaat Haags CDAwethouder Stolte een, startende, digitale omroepportaalopening verrichten waarbij er dan op de digitale snelweg ook een digitale omroepportaal is waar bijvoorbeeld digitale radio-omroepen door een omroepportaal te beluisteren kunnen zijn.