Wednesday, February 01, 2006

1februari 2006

Vanmiddag was er in een commissievergadering bespreking van een bewonersinitiatief om te komen tot een verbetering van de brug bij het water tussen de Raamweg en de Koniginnegracht.

Voor de bewoners ging het initiatiefvoorstel zo goed dat Haags PvdAgemeenteraadslid, en bij de commissie commissievoorzitter, Jan Schuller gedurende de commissievergadering naar voren bracht dat hij het nog niet eerder had meegemaakt dat het college zoveel medewerking aan een bewonersinitiatief had en heeft gegeven want hij had vaker meegemaakt dat het college vaker niet dan wel aan bewonersinitiatieven tegemoet wil komen.

Het is inmiddels al een beetje algemeen bekend dat het in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie veel gaat om net te doen alsof. Afgelopen week was er door de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractievoorzitter naar voren gebracht dat het initiatief aangaande de verdeling van de restantzetelwaarde eigenlijk was afgekomen van in om en bij de Haagse Haagsegemeenteraadsfractie.

Op zich is het wellicht eigenlijk wel best een beetje illustratief van hoe het allemaal in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie aan het gaan is want het is wellicht een beetje algemeen bekend dat het juist veel meer vanuit om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is gekomen om contact te zoeken met de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie.

Morgenavond gedurende de gemeenteraadsvergadering gaat de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie samen met Haags PvdAgemeenteraadslid Koen Baart een debat aanvragen over het pannenkoekenrestaurant welk men bij de duinwaterleidingorganisatie wil gaan laten slopen want het college had naar voren gebracht er niets aan of tegen te willen doen.

In het atrium van het stadhuis is een expositie te zien aangaande tien jaar stadhuis.