Thursday, March 02, 2006

2 maart 2006

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat Haags PvdAgemeenteraadsfractievoorzitter Henk Kool weer digitaal actief is geworden en dat hij over zijn niet digitale niet activiteit heen is en dat hij toch maar weer digitaal actief is geworden.

De fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningen is in relatie tot kustelijke ontwikkelingen binnen de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een beetje in verwaarrring geraakt omdat men in om en bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een promotionneele kustelijke editie van een krant heeft gemaakt terwijl men in om en bij de Haagse PPSgemeenteraadsfractie hetzelfde idee had waarbij nu dan van alles in kustelijke brievenbussen gaat geraken.

Vanavond is er een discussieavond waarbij ook de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie aanwezig gaat zijn waarbij hij naar men zegt nu in voorbereiding is omdat hij volgens zijn digitale snelweg bij een vorig debat in kustelijke aangelegenheden niet helemaal goed in het debat zat en dat zijn introductie niet goed van de grond kwam.

Gisterenavond was men bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie een beetje in verbazing dat de lijsttrekker van om en bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een dag eerder ook al net zoals bij de Haagse Dezesenzestiggemeenteraadsfractie van het college het verslag van de thee u over erfpacht had ontvangen.

Gedurende de discussie bracht Haags CDAwethouder Smits gisterenavond naar voren het wel een beetje koud te vinden en dat hij de komende dagen actief gaat zijn in buiten activiteiten.

Aanstaande zaterdag is er onder anderen in de bibliotheek aan het spui een ritme en rijm festival waarbij er dan op meerdere plekken in de buurt van de bibliotheek festivalplekken zijn.