Friday, June 23, 2006

23 juni 2006

Morgen is er in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie een bijeenkomst in het congresgebouw waarbij men de verwachting heeft dat de lokale vice lijsttrekker mede dankzij lokale steun tot lijsttrekkerschap gaat geraken.

Ook in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie heeft men een beetje kennis genomen dat er in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een landelijke campagne is ontstaan waarbij de vraagstelling een beetje is verpakt in de vraag van waar de bloemen zijn gebleven waarbij mogelijk lokale digitale berichtgeving een beetje in een verpakking is geraakt van een natuurlijke sportieve groene zoektocht naar waar de bloemen zijn gebleven.

Naar men zegt zijn er in en buiten onderwijsland wel enige digitale en non digitale bedenkingen dat een verkeerswethouder in bestuurlijk opzicht zomaar bij onderwijs kan terechtkomen.

In de Haagse VVDgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat zonder noemenswaardige kennis van onderwijs er voor een oud Haags VVDwethouder toch onderwijzende kabinetsmogelijkheden zijn ontstaan.