Wednesday, August 16, 2006

16 augustus 2006

Naast bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie is men ook bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie zeer tevreden dat Haags VVDgemeenteraadsfractievoorzitter Anne Mulder zich ook tegenover de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie heeft laten zien als een rechtsrijdend rijtuig waarbij men zeer blij is dat het kenmerkend is dat men niet bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie of de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie over vergadermeters is begonnen omdat zo een onderwerp niet erg passend is bij de Haagse GroenLinks of Deezesenzestiggemeenteraadsfractie maar eerder bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie te vinden is.

In de domstad is men bij de jeugdige dwars van GroenLinks een tijdje geleden met een fietstocht begonnen met aandacht te vragen voor het onderwerp domstad aan zee waarbij naar men zegt het wellicht mogelijk gaat zijn, doordat een oud vertegenwoordiger van dwars in de Haagse GroenLinksgementeraadsfractie zitting heeft , dat men in de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie veel aandacht gaat vragen aangaande onderwerpen die gerelateerd zijn aan een domstad aan de zee.

Middels de digitale snelweg is te lezen dat>>Dwars fietscampagne van start! GroenLinkse jongeren voeren campagne om aandacht te vragen voor klimaatverandering Op 10 augustus start DWARS, de GroenLinkse jongerenorganisatie, in Utrecht met een fietscampagne In drie dagen fietsen de jongeren van Utrecht naar Bergen op Zoom en voeren onderweg actie in verschillende steden door alvast te laten zien hoe het stadscentrum eruit zal zien als het aan zee ligt. DWARS wil hiermee aandacht vragen voor energiebesparing en het gebruik van duurzame energie. De jongeren vinden dat de kabinetten Balkenende hier veel te weinig aandacht aan hebben besteed en roepen iedereen dan ook op om GroenLinks te stemmen. In iedere stad op de nulmeterlijn zal dwars een strandtent neerzetten en een plein zodanig aankleden dat je je op het strand waant. Daarnaast zullen de jongeren folders uitdelen met eenvoudige tips om klimaatverandering te beperken. Een van de tips is om vaker de fiets te pakken: vandaar dat de jongeren de route per fiets afleggen. “In Nederland kunnen we eenvoudig 30 tot 40% energie besparen, dan hebben we geen extra (kern)centrales nodig.” aldus Esther de Wit, woordvoerder van dwars. “Nederland zou zich internationaal veel sterker moeten maken om klimaatverandering te stoppen onze positie aan zee zorgt voor bedreiging van onze veiligheid. Dijken kunnen ons wel even beschermen maar zijn niet opgewassen tegen orkanen die zich in onze richting zullen verplaatsen als we de temperatuur verder laten stijgen. In de flyer die we verspreiden staan makkelijke en praktische tips om zelf energie te besparen.”<<<

Om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat er middels een digitale snelweg er avnaf de tweede augustus een beetje een begin is gemaakt met digitale berichtgeving waarbij naar men een tijdje gelden naar voren bracht de digitale berichtgeving niet kon plaatsvinden omdat er digitale veranderingen waren ontstaan waarbij naar men zegt er binnenkort wellicht veel meer digitale berichtgeving gaat ontstaan omdat naar men zegt lijsttrekkerskandidaten om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie van alles moeten gaan organiseren waarbij er dan een soortement van organisatiecommissie gaat kijken naar wat men aan het organiseren is of heeft georganiseerd waarbij men dan daarvoor een onderweg naar lijstrekkerschap beoordeling kan gaan krijgen en wellicht bij behaling van voldende bepuntingen men tot lijsttrekker kan geraken.

http://www.ochtenden.nl/afleveringen/29000871/