Saturday, September 02, 2006

2 september 2006


20060819134045.wav

Van teveel prikkelend en bubbelend drinken kan men, naar men zegt, in een situatie gaan verkeren dat men een gebrek aan tijdsbesef en geheugenverlies krijgt.

Zo is plots bij Haags VVDwethouder van Woensel merkbaar dat deze middels zijn digitale snelweg een sprong maakt van de eenendertigste augustus naar de eerste oktober terwijl het toch nog altijd zo is dat na de eenendertigste augustus eerst de eerste september dag is en niet de eerste oktoberdag.

Gelukkig voor Haags VVDwethouder van Woensel heeft zijn partijcollega Haags VVDgemeenteraadslid Bart de Liefde hem er een beetje op gewezen dat hij een beetje de tijd kwijt is waarbij dat mogelijk een stille hint kan zijn dat Haags VVDwethouder wel een beetje meer bij de tijd en minder bij de drank moet zijn.

Een tijdje geleden was het al zo dat Haags VVDwethouder van Woensel onder invloed ergens van dacht dat zijn fiets gestolen was waarna hij bij toeval enkele maanden zijn fiets bij het station zag staan en wellicht mogelijk tot de conclusie kwam dat hij zijn fiets in de openlucht fietsenstalling had gedaan maar omdat hij ergens vandaan kwam hij het helemaal vergeten was.