Wednesday, September 20, 2006

20 september 2006

Wellicht kan er een mogelijkheid ontstaan dat middels de nieuwe gemeentelijke nieuwemedianota er een mogelijkheid gaat ontstaan dat naast anderen ook nieuwe en oude Haagsche Courantsterverslaggever Casper Postmaa een nog sterker pleidooi gaat houden voor de komst van een nieuwe Haagsche courant theater analoog aan het in de hoofdstad welbekende parooltheater welk wekelijks gedurende vier dagen van de week een programma heeft zoals voor nog voor de rest van deze week en volgende week>>

Info

Het Parool exploiteert sinds april 2001 een intiem theater met 35 zitplaatsen. In het theater worden onder meer interviews afgenomen, debatten gevoerd en er treden muzikanten/bands op. De voorstellingen duren circa een uur.

Donderdag 21 september
Hoezo veilig?
Een serie gesprekken/debatten i.s.m De Vrije Universiteit over de veiligheid in de stad

Maandag 25 september
uitverkocht
Reve college
met Theodor Holman
Het derde en laatste Reve-college, met als thema: 'Reve en de literatuur'.

Dinsdag 26 september
Elsschot
Vic van de Reijt in gesprek met Herman Verbeeck over zijn toneelbewerking van Elsschot's 'Een Ontgoocheling'. Ook zijn er fragmenten te zien uit het stuk, dat door Verbeeck en zijn zoon wordt gespeeld.

Woensdag 27 september
Tussen stro & veren
Historica Ileen Montijn (van o.a. 'Leven op stand') over haar nieuwe boek 'Tussen Stro & Veren. Het bed in het Nederlandse interieur'. Een historie over intimiteit, privacy, welvaart en mode.

Donderdag 28 september
Ton Vorstenbosch
De vermaarde toneelschrijver begint zijn eigen talkshow in het Parool Theater. Vanavond gaat het over 'overleven en hoe doe je dat in het theater'. Met 'survivors' Ingeborg Elzevier en Kitty Courbois.<<

Vorige week bracht de fractievoorzitter van de in de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie naar voren dat hij zeer tevreden is dat er in de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie mogelijk meer aandacht voor welzijn gaat zijn daar de fractievertegenwoordigster tot fractievertegenwoordiging was geraakt waarbij hij naar voren bracht dat hij wel gaat zien hoe het allemaal gaat lopen en dat hij wellicht van plan is om minder in commissievergaderingen te zijn en veel commissievergaderingen aan de fractievertegenwoordigster over te laten.

In om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is men erg bezig met het neerleggen van een digitale meetlat aangaande de combinatie van digitale snelwegen en tweedekamerkandidaturen want men is erg ontevreden dat veel van de GroenLinkstweedekamerkandidaten niet op de digitale snelweg zijn aan te treffen waarbij dit in grote tegenstelling is tot de landelijke deezesenzestigtweedekamerkandidaten waarbij de digitale snelweg van deezesenzestigtweedekamerlid Bert Bakker er zeer krantenlijk uitziet.

Daarnaast is men in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie ook niet zo tevreden dat er van de zomer naar men zegt zomaar aan iemand is gevraagd om tot een om en bij GroenLinksomgeving toe te treden in verband met tweedekamermogelijkheden daar men naar men zegt zoiets vrij opportuun kan overkomen.

Morgenmiddag is er een gemeenteraadsvergadering aangaande algemene beschouwingen.