Wednesday, September 27, 2006

27 september 2006

Gisteren was in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie waarneembaar dat achter de, digitale, schermen de digitale snelweg van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie in verandering is gegaan waarbij men achter de digitale schermen al klaar is maar het dan nog even op een wachten is op het publicabel maken van de nieuwe digitale snelweg van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie.

Daarnaast kwam ook naar voren dat er om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een nieuwe vrouwenwerkgroep in werking is gegaan waarbij de vrouwenwerkgroep zichzelf de geuzennaam van vrouwenwerkgroep van de hak op de tak heeft gegeven waarbij naar men zegt het streven een beetje is om te komen tot een vrouwelijke lijsttrekker.

In de Haagse CDAgemeenteraadsfractie heeft men een mannelijke communicatie adviseur in dienst genomen die dan de opvolger is geworden van Mariëlle Weststrate die eerder communicatieadviseuse bij de Haagse CDAgementeraadsfractie was maar een tijdje geleden daar mee moest ophouden omdat bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie dingen anders zijn gegaan dan men had gedacht dat ze gingen.

Naar men zegt gaat de nieuwe mannelijke communicatie adviseur in de Haagse CDAgemeenteraadsfractie ook zorg dragen voor digitale veranderingen in de digitale snelweg van de Haagse CDAgemeenteraadsfractie waarbij men dan in de Haagse CDAgemeenteraadsfractie ook veranderingen wil gaan aanbrengen bij de digitale fractiesnelweg van Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk omdat men, zoals algemeen bekend is, binnen de Haagse CDAgemeenteraadsfractie daarover al tijdje een beetje kniftig aan het geraken is.

Naar men zegt is men binnen de Haagse Spgemeenteraadsfractie vragen aan het ontwikkelen aangaande vrijwilligersbeleid waarbij men deze vragen bij de begrotingsbehandeling naar voren wil gaan brengen.

Vanavond om ongeveer tien uur is er in het binnenstedelijke lokaal vredebreuk een premièreoptreden van een nieuw lokaal muzikaal samenzijn.