Wednesday, October 18, 2006

18 oktober 2006

Gisterenmiddag was men in de wandelgangen van de Haagse gemeenteraad zeer tevreden om te zien dat HaagsChristenUnie/SGPgementeraadsfractievoorzitter Wim Pijl weer, ter stadhuiscirculatie, op zijn fractiekamer aanwezig was waarbij er daarover bij met name bij de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie grote tevredenheid is dat voormalig Haags PPSgemeenteraadsfractievoorzitter Evert de Niet niet tot waarnemend gemeenteraadslidmaatschap bij de Haagse ChristenUnie/SGPgemeenteraadsfractie kan geraken want in de Haagse PPSgemeenteraadsfractie heeft men nog steeds geen zin in een verzoening met oud Haags PPSgemeenteraadsfractievoorzitter Evert de Niet.

Naar men zegt had men in de Haagse PolitiekePartijScheveningengementeraadsfractie de fractievertegenwoordiger van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie verkeerd begrepen daar zij niet sprak over een persoonsgebonden vrijwilligersbudget maar over een persoonsgebonden vrijwilligersparticipatiebudget maar sinds dat men heeft begrepen dat het niet gaat over een persoonsgebonden vrijwilligersbudget maar over een persoonsgebonden vrijwilligersparticipatiebudget is men het er bij de Haagse PPSgemeenteraadsfractie wel mee eens.

Gisterenmiddag viel te vernemen dat bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie Haags VVDgemeenteraadslid Propstra zeer tevreden is dat naar men zegt zij zich in de Haagse VVDgementeraadsfractie uitstekend weet te ontwikkelen en dat zij blijkbaar een goede invloed op haar fractie heeft daarnaast schijnt ook Haags VVDwethouder van Woensel van mening te zijn dat er in Den Haag net zoals in onder anderen Alkmaar er maar een lokaal ambtelijke cabaretgroep moet komen zodat men in een reguliere manier vanuit de gemeenteraad kan kijken of men in het lokale ambtelijke cabaret kan voorkomen net zoals politici vroeger keken of ze in de nieuwjaarsconference van Wim Kan voorkwamen.

Om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie valt te vernemen dat de bestuurlijke penningenbeheerder van om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie, en de digitale beheerder van een lokale weeweeweehaagscheweblog, op de fractiekamer van de Haagse Haagsestadspartijgemeenteraadsfractie zijn penningmeestermateriaal heeft opgehaald waardoor hij daarmee aan de slag kan en dan wellicht binnenkort naar buiten zal brengen dat men om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie geen middelen heeft om en loakatie te kunnen huren waardoor een mogelijke locatiehuur maar vanuit de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie moet kunnen komen daar er geen bezwaar is wanneer gemeenteraadsfracties een fractiewerkruimte buiten het stadhuis huren.

In om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie was er een tijdje geleden hoon te vernemen dat men in om en bij de landelijke PvdAtweedekamerfractie bezig was en is met figuranten aan te nemen als applausmachines waarbij er voor het moment middels de digitale snelweg van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie valt te vernemen dat>>>> De komende tijd zal Femke Halsema uiteraard in allerlei lijsttrekkerdebatten optreden. Bij opnames met publiek is het belangrijk om veel GroenLinksers in de zaal te hebben, zodat we Femke kunnen steunen.Hieronder alvast een overzicht van de debatten. Heb je belangstelling om een van deze debatten bij te wonen, mail dan even naar nnijs@groenlinks.nl. Ook zoeken we mensen die zin hebben om af en toe een tv-optreden bij te wonen. Aanmelden kan via nnijs@groenlinks.nl, graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Als we publiek zoeken, nemen we contact met je op. debat Radio1(live), zondag 29 oktober, 12.00-14.00 uur, Dudok, Den Haag debat Eén Vandaag (live, o.v.b.), woensdag 15 november, begin van de avond, EFR, Rotterdam debat BNN/Lijst0(opname),vrijdag 17 november (locatie: waarschijnlijk BNN-gebouw te Hilversum)debat NOS Actueel (o.v.b.), dinsdag 21 november, ’s avonds Meer informatie volgt!<<

Volgende week is er in de stad een filmfestival.