Thursday, October 05, 2006

5 oktober 2006

Gisterenavond viel er veel te vernemen aangaande het radio tonka interview van Interniek aangaande de digitale snelweg van weeweeweedenhaagpuntorg waarbij een beetje naar voren kwam dat het ongeveer allemaal gaat om geconcentreerde en gedeconcentreerde digitale snelwegen waarbij dan bijvoorbeeld de digitale snelweg van Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk tijdelijk een beetje de plek heeft overgenomen van een geconcentreerd digitaal platform zoals weeweeweedenhaagpuntorg waarbij de tijdelijkheid van de geconcentreerde digitale snelweg van Haags CDAgemeenteraadslid wel kan kloppen omdat een tijdje geleden van de nieuwe beleidsmedewerker van de Haagse CDAgementeraadsfractie viel te vernemen dat men binnenkort een verandering gaat aanbrengen aan de digitale snelweg van de Haagse CDAgemeenteraadsfractie waardoor dan het digitale onderdeel van Haags CDAgemeenteraaadslid Wil Vonk een in verandering gaat naar een gedeconcentreerde digitale snelweg.

Middels de digitale Hagazinesnelweg valt een verslag van Interniek te lezen over zijn radio tonka interview waarbij hij naar voren brengt dat >>>4.10.06 op nachtelijk bezoek bij Radio Tonka Een kunst vind ik het om uit te zenden onder condities van Radio Tonka. Vandaar dit item op de sector 'kunst en uitgaan' van HAGAZ!NEhet digitale magazine van Den Haag. En als ik het later afluister ben ik onder de indruk dat met zo'n bij elkaar geraapt zootje (sorry jongens) zo'n gave productie tot stand komt. Gingen er onlangs niet veertig (!) mensen bij RTV-West uit? En heb ik ooit een programma gehoord van deze dynamiek? Maar ook alleen op deze plek waar veel van 'denhaag.org', het onderwerp deze nacht, tot stand kwam - kon tot zo'n gave ontsluiting komen. Ik heb genoten. Zoals Peter vaardig de knoppen bediende en 'Joost' uit zijn kleine meegebrachte Mac steeds weer de juiste url's wist te activeren, echt een kunst. Wij laten ons de meegebrachte pilsjes goed smaken. Plassen doen we in het hoofdgebouw van De Illusie. Maar uitzenden doen wij in een soort bunkerachtige omgeving nadat ik een gigantisch stalen schuifhek ben gepasseerd. Het gevoel bekruipt mij dat in de tweede wereldoorlog als er stiekem berichten moesten worden verzonden dit ongeveer ook zo moet zijn geweest. Maar dit is hier en nu en ook al hebben we nu geen luisteraars het hele programma van een uur is tot 18 oktober 2006 hier te beluisteren en uiteraard te downloaden. Na afloop kan ik min of meer door de omstandigheden gedwongen deels buiten in de regen een soort Kernteamvergadering houden. Want Kernteamlid Richard woont er af en toe en licht ons in dat we van de Politie Haaglanden 'tot nader order' even niet naar huis mogen. Dat geeft ons tweeën de gelegenheid even bij te praten. Is hij geen lid van de Stichting NetYes? Heb ik dan nog geen verslag ontvangen? Nee dus, want dan zou ik wat officiële berichten op denhaag.org kunnen plaatsen over de penibele situatie. Misschien een idee.<<<

Gisterenmiddag viel er om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie te vernemen dat men een beetje de hoop heeft dat vanavond gedurende de gemeenteraadsvergadering het mannelijke Haags GroenLinksgemeenteraadslid niet de hele tijd aan zichzelf gaat zitten krabben daar naar men zegt zijn gekrab een indruk kan wekken dat er in de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een beetje beestjes aan de gang zijn die jeuk kunnen veroorzaken waarbij men zoiets om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie voor de nieuwe Haagse GroenLinksbeleidsmedewerkster Eva de Groot niet al te prettig aan het vinden is omdat zij dan waarschijnlijk meer aan jeukbeestjes moet denken dan aan haar beleidswerk voor de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie.

Van Haags VVDgementeraadsfractievoorzitter Anne Mulder viel er recentelijk te vernemen dat hij niet zo tevreden was en is over de vorige gemeenteraadsvergadering daar er volgens hem veel overbodige gemeenteraadsleden tijdens de gemeenteraadsvergadering aanwezig waren daar er doorgaands slechts het woord werd gevoerd door enkele fractievoorzitters waardoor veel gemeenteraadsleden eigenlijk thuis hadden kunnen blijven maar volgens hem kwamen ze allemaal maar een beetje voor een optisch plaatje maar volgens Anne Mulder had de vorige gemeenteraadsvergadering ook gewoon een fractievoorzitters vergadering kunnen zijn geweest waardoor hij misschien wat met zijn vergadermeter had kunnen doen.