Tuesday, January 23, 2007

23 januari 2007

Een paar maanden geleden bij een bijeenkomst in het welbekende illusiepand was iets een beetje een gespreksonderwerp daar er in de digitale aankondiging van de toenmalige middag te lezen was en is dat>>De middag begint om 16.30 uur met een inleiding verzorgt door de Illusie. Daarna een gesprek o.l.v. Frits Dijcks met de volgende deelnemers: Anjo Clement-Beleidsmedewerker onderwijs van de Gemeente Den Haag Lobke Zandstra-Gemeenteraadslid PvdA Marjolein de Jong-Gemeenteraadslid D66<<.

Bij die bijeenkomst werd het een beetje als een bijzonderheid gezien dat Haags PvdAgemeenteraadslid Lobke Zandstra in een soort superviserend gezelschap was van een fractiegenote waarbij het een beetje als sneu werd gezien dat haar fractiegenote een escortistische rol had welke dan werd gezien als een soort belemeering voor het zelfstandig functioneren van Haags PvdAgemeenteraadslid Lobke Zandstra.

Afgelopen vrijdag om vijf uur in de middag was Haags PvdAgemeenteraadslid Lobke Zandstra ook aanwezig bij de opening van de geveltheaterexpositie en waren daar ook veel mensen aanwezig die haar eerder hadden gezien bij de toenmalige illusiepanddiscussie waarbij er vrijdag een beetje de gedachte was dat het allemaal wel erg sneu voor Lobke Zandstra is dat afgelopen vrijdag een beetje bleek dat er inmiddels nog weinig zelfstandigheid is bij Haags PvdAgemeenteraadslid Lobke Zandstra.

Afgelopen maandag middag bracht zij naar voren dat het eigenlijk allemaal maar een beetje op een toeval berust daar haar fractiegenote ook een beetje dezelfde uitnodigingen krijgt als haar zij en dat er best veel gemeenteraadsaangelegenheden zijn waar zij zonder haar fractiegenote naar toe gaat, ook bracht Lobke Zandstra naar voren dat het best een beetje tijd aan het zijn is om middels een gemeenteraadsportret van haar in de nieuwe Haagsche Courant te geraken.

Afgelopen vrijdagmiddag bij de geveltheaterexpositie bracht de huidige Haagse GroenLInkswethouder naar voren dat hij zeer blij was en is dat de bij de geveltheaterexpositie de betrokken architecten niet gemeentelijk geïncorporeerd zijn maar dat hij van zichzelf een beetje het gevoel had en heeft dat het met hem een beetje gaat zoals wat de welbekende vanjagerskonijnengemaakt omschrijving die vaak door oud Haags CDAwethouder Stolte naar voren werd gebracht.