Tuesday, February 20, 2007

20 februari 2007

Gisterenochtend viel in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie te vernemen dat men wel begrip heeft voor het gegeven dat men in om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie politieke cafés in de nieuwe Blauwe Aanslag wil gaan organiseren temeer er volgens de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie niet de verwachting hoeft te zijn dat men in bestuurlijke zin nog iets gaat doen omdat hij wel aan het bestuur had gevraagd of het nog wat voorstelde en of het niet eens tijd is om een bijeenkomst uit te schrijven maar dat hij in bestuurlijk opzicht niets meer had vernomen.

In voor avondlijke uren van gisteren bracht in om en bij de
HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een oud fractievertegenwoordiger naar voren dat hij had vernomen over een HaagseStadspartijgemeenteraadsfractiepleidooi voor een lokaal werelderfgoedaanvraag maar dat hij zoiets beschouwde als iets van dat men binnen de HaagseHaagseStadspartijgemeenteraadsfractie niet iets beters weet te bedenken maar dat men slechts iets bedenkt om de krant mee te kunnen halen en dat hij de gedachte wel een beetje een beeld vindt geven van een vertrutting in de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie.

Vanavond is er een, zoals er middels de digitale snelweg van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is te lezen >> Deze informatiebijeenkomst stond gepland voor inhoudelijke bespreking van het VCP, maar gezien de recente ontwikkelingen zal de fractie hier de leden informeren over de problemen tussen coalitiefracties rondom het Verkeerscirculatieplan. Speciaal voor GroenLinks-leden dinsdag 20 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur <<
waarbij het geheel een beetje een zwabberende indruk wekt want eerder was er te lezen dat de bijeenkomst zelfs een extra extra read all about karakter had want er wast te lezen dat>>>
Extra ledenvergadering: collegebreuk20 februari 't Syndicaat, Nieuwe Molstraat 10 Deze bijeenkomst zou in het teken staan van het VCP, maar gezien de recente ontwikkelingen zal de fractie hier de leden informeren over de breuk in het college. Het VerkeersCirculatiePlan (VCP) is een veelbesproken onderwerp in de stad en in de media. De fractie wil dan ook graag het voorstel en het GroenLinks-standpunt over het VCP aan de leden toelichten. Uiteraard is er ook gelegenheid voor discussie. Op dit moment is GroenLinks kritisch voorstander van het VCP. Wij zijn ervan overtuigd dat er iets moet gebeuren aan de luchtkwaliteit op de Veerkades en de leefbaarheid in de binnenstad. Het VCP zorgt daarvoor. Tegelijkertijd is het nadrukkkelijk niet onze bedoeling dat de problemen met doorstroming van verkeer en luchtkwaliteit worden verplaatst. Om dat te voorkomen stelt GroenLinks dan ook flankerende maatregelen voor als de aanleg van transferia, tolheffing voor toegang tot het centrum en het stimuleren van fiets- en OV-gebruik. GroenLinks streeft ernaar andere keuzes ten aanzien van mobiliteit te maken. De achterliggende gedachte is het verbeteren van milieu, duurzaamheid en leefbaarheid in de stad. Speciaal voor GroenLinks-leden dinsdag 20 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur>.
waarbij daarvoor te lezen was dat>>
Het VerkeersCirculatiePlan (VCP) speciaal voor GroenLinks-leden Het VerkeersCirculatiePlan (VCP) is een veelbesproken onderwerp in de stad en in de media. De fractie wil dan ook graag het voorstel en het GroenLinks-standpunt over het VCP aan de leden toelichten. Uiteraard is er ook gelegenheid voor discussie. Op dit moment is GroenLinks kritisch voorstander van het VCP. Wij zijn ervan overtuigd dat er iets moet gebeuren aan de luchtkwaliteit op de Veerkades en de leefbaarheid in de binnenstad. Het VCP zorgt daarvoor. Tegelijkertijd is het nadrukkkelijk niet onze bedoeling dat de problemen met doorstroming van verkeer en luchtkwaliteit worden verplaatst. Om dat te voorkomen stelt GroenLinks dan ook flankerende maatregelen voor als de aanleg van transferia, tolheffing voor toegang tot het centrum en het stimuleren van fiets- en OV-gebruik. GroenLinks streeft ernaar andere keuzes ten aanzien van mobiliteit te maken. De achterliggende gedachte is het verbeteren van milieu, duurzaamheid en leefbaarheid in de stad. Speciaal voor GroenLinks-leden dinsdag 20 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur Meer informatie over het VCP is te vinden op wwwdenhaag.nl/vcp.<<.