Wednesday, June 20, 2007

20 juni 2007

Gisterenmiddag bij het Haags Mileucafé viel te vernemen dat de fractievoorzitter van de Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie eigenlijk een beetje net doet zoals de vorige fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie deed toen deze bij en lokale televisienieuwsomroep een televesienieuwsinterview gaf waarbij hij naar voren bracht dat de toenmalige Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie voor de zwartemaddonnasloop was.

Om en bij de HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie is men het een beetje flauw aan het vinden dat de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie middels de digitale snelweg over non digitale verkeerscircualtieveaspecten een beeld maakt van dat, zoals er digitaal te lezen is van dat haagse stadspartij stem toch in eigenlijk gewoon een beetje meer hoort te zijn van fractievoorzitter haagse stadspartij stemt toch in daar het om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie al een hele tijd bekend was en is dat men in en buiten binnenstedelijkgebied om en bij de HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie voor een verkeerscirculatieplan was en is maar dat de fractievoorzitter het niet was en toch maar voor is geworden.

Bij de lokale redacties van radiowest en de nieuwe Haagsche Courant is men een beetje aan het kijken naar de verhaalwaardigheid aangaande een in november aanstaande tienjarig HaagseStadspartijjubileum waarbij dan ook bijna een tienjarig gemeenteraadsjubileum van de HaagseStadspartijgemeenteraadsfractievoorzitter in beeld aan het geraken is en men dan bij de lokale redacties van radiowest en de nieuwe Haagsche Courant is in de uitwerking van zo een verhaal men gaat kijken naar dat het algemeen bekend is dat de vicelijstrekker van de Haagse Stadsparijgemeenteraadsfractie een beetje van mening is dat de fractievoorzitter van de Haagse Stadsparijgemeenteraadsfractie bij zijn aanstaand tienjarig gewoon maar moet aftreden zodat men vanuit een verandering andere dingen kan doen.

Vanavond is men om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie in bijeenkomst waarbij er middels de digitale snelweg te http://www.d66denhaag.nl/mod.php?mod=calendar&op=show_event&event_id=225 lezen is dat-- Op woensdag 20 juni sluit de afdeling weer een roerig seizoen af met een slot-AAV. Centraal staat daarin staat onze Permanente Campagne "Nieuwe Stijl". U bent van harte uitgenodigd mee te denken over een structuur en nieuwe opzet om in de toekomst goed zichtbaar te zijn en te blijven in Den Haag. Daarnaast vindt tijdens deze vergadering de verkiezing van onze nieuwe penningmeester plaats. AGENDA AAV D66 Den Haag 1. opening/vaststelling agenda 2. mededelingen bestuur 3. verslag AVV 18 april j.l. 4. fractie 5. verkiezing nieuwe penningmeester 6. landelijke ontwikkelingen 7. discussie Permanente Campagne Nieuwe Stijl 8. afsluiting 9. borrel—

Vanavond is men om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie in bijeenkomst waarbij er middels de digitale snelweg te http://www.denhaag.pvda.nl/nieuwsbericht/1546lezen is dat—
Uit de afdeling
Kom naar het Politiek café op 20 juni over rapport Vreeman en WBS-pubicatie 'Verloren slag' Wo 6 Jun 2007
Beste partijgenoten,

Het zomerreces is al in aantocht, maar het politieke jaar is nog niet afgelopen! Wij nodigen u graag uit voor het politiek café op woensdag 20 juni om 20:00 uur in café Dudok, Hofweg 1a in Den Haag.

Voor deze avond hebben wij René Cuperus en Frans Becker uitgenodigd, beiden werkzaam bij de Wiardi Beckman Stichting (het wetenschappelijk bureau van de Partij van de Arbeid), om met leden en belangstellenden te discussiëren over hun boek Verloren slag. Ook de 10 globale ‘opdrachten’ uit het recent verschenen rapport ‘De scherven opgeveegd’ van de commissie Vreeman zullen op deze avond niet onbesproken blijven. De PvdA staat zowel landelijk als lokaal voor de belangrijke uitdaging om de sociaal-democratische beginselen en idealen om te zetten in herkenbare en duidelijke maatregelen, die voor veel mensen een verschil kunnen maken.

Hoe doen we dat? Hoe zetten we emancipatie en sociale rechtvaardigheid om in concrete daden? Hoe geven we invulling aan ons “clubgevoel” en waarborgen we de aansluiting bij onze achterban? Welk leiderschap hebben we daarbij nodig, welke rol speelt het landelijk partijbestuur en -bureau daarbij en welke rol kunnen de afdelingen en gewesten hierbij zelf spelen? En hoe zorgen we ervoor dat het inhoudelijk debat over met name het vertrouwen in de publieke sector, de ordening van arbeid en economie en de verhouding tussen oude en nieuwe Nederlanders met kracht wordt voortgezet? Belangrijk is te blijven bedenken voor wie we dit ook al weer doen!

Hoe geven we invulling aan ons “clubgevoel”? Frans Becker, Willem Minderhout, René Cuperus en Ruud Koole hebben daar wel ideeën over.

Voldoende stof dus voor een boeiende discussie op 20 juni.

Het programma ziet er als volgt uit:

Politiek café:
20:00 Opening door Désirée Geerts, voorzitter PvdA - Den Haag
20:05 Toelichting René Cuperus en Frans Becker op hun boek Verloren Slag
20:15 Reactie door Jetta Klijnsma, lijsttrekker en PvdA - wethouder gemeente Den Haag
20:25 Reactie door Taetske van der Reijt, fractievoorzitter PvdA - Den Haag
20:30 Korte reactie René Cuperus en Frans Becker
20:35 Discussie met het publiek

Algemene Ledenvergadering:
21:30 Presentatie jaarrekening 2006 door Paul Tops, penningmeester PvdA-Den Haag
21:45 Presentatie samenstelling commissie REFLEX
21:50 Laatste ontwikkelingen in de Haagse afdeling door fractie en bestuur
22:00 Borrel

Graag tot woensdagavond 20 juni 20.00 uur, in café Dudok !--