Wednesday, June 06, 2007

6 juni 2007

Afgelopen maandag bracht een oud HaagseStadspartijbestuurslid, uit een vorig
HaagseStadspartijbestuur, naar voren dat hij min of meer eigenlijk geen zin heeft om aan de nieuwe en vierde HaagseStadspartijpenningmeester een contributielijke overboeking te doen omdat deze niet al te vriendelijk en aandoenlijk is richting getoonde inzet en HaagseStadspartijpenningmeesterscontinuïteit van voormalige HaagseStadspartijpenningmeesters waardoor de nieuwe en vierde HaagseStadspartijpenningmeester zich naar men zegt een beetje in plaatsing heeft gedaan van een bijzondere HaagseStadspartijpenningmeesterschap losstaand en vervreemd van vorige HaagseStadspartijpenningmeesters.

Een tijdje geleden bracht een oud HaagseStadspartijbestuurslid, uit het eerste en HaagseStadspartijoprichtingsbestuur, naar voren dat hij er eigenlijk weinig zin in had en heeft om vanwege de ontstane omslachtigheid een heel contributielijkoverboekingsgedoe te moeten doen temeer hij van vorige Haagse Stadspartijpenningmeesters het gewoon op zijn eigen manier aan contributielijkheden kon doen.

Gisteren zo tegen de middag bracht een vrouwelijk oud HaagseStadspartijduovoorzitter naar voren dat er een mogelijkheid aan het ontstaan was en is dat in binnenstedelijk opzicht men om en bij de HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie zelf aan contruibuitelijkheden gaat doen waarbij er dan een mogelijkheid kan gaan zijn dat om en bij de HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie in binnenstedelijk contributieverband men buiten de nieuwe en vierde HaagseStadspartijpenningmeester om gaat en dat men dan het aan een vrouwelijke duosecretaris contributielijkheden gaat doen toekomen waarbij naar men zegt de binnenstedelijke contributielijkheden een drielaagscontribuitelijkheid kan gaan zijn bestaande uit een contributielijkheid, een campagnedonatie en een kandidatencampagenedonatie.

Morgenavond is er in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een bijeenkomst waarover er middels de digitale snelweg, http://www.groenlinks.nl/lokaal/denhaag/agenda/agendaiem.2007-05-25.0788996913, te lezen is dat ---Meepraten over Europa met Mariko Peters7 juni Op 7 juni organiseert de Tweede Kamer de inspraakavond in Den Haag. GroenLinks houdt hieraan voorafgaand een 'warming-up Een discussie met wat te eten, dus voedsel voor de geest én het lichaam. In de aanloop naar de Europese top op 21 en 22 juni organiseert de Tweede Kamer vier inspraakavonden in 't land over de vraag: Hoe nu verder na het 'Nee' tegen de Europese grondwet? De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen in Nederland die geïnteresseerd is in de toekomst van Europa. Op 7 juni organiseert de Tweede Kamer de inspraakavond in Den Haag. GroenLinks houdt hieraan voorafgaand een 'warming-up' . Een discussie met wat te eten, dus voedsel voor de geest én het lichaam. Per tafel ga je aan de hand van een aantal stellingen in gesprek over de toekomst van Europa. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Bij deze warming-up is GroenLinks Tweede Kamerlid Mariko Peters aanwezig. Na de warming-up kunnen de Europa-geïnteresseerden naar de inspraakavond die de Tweede Kamer organiseert--.