Friday, January 13, 2006

Bij de opvolger van de oud Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractievoorzitter is er enige grote zorg aangaande buurtbeheerorganisaties.

Middels zijn digitale snelweg kan men kennis nemen van zijn zorgen op het gebied van buurtbeheerorganisaties.

Vandaag bracht de fractievoorzitter van de Haagse
HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie naar voren een bijna zelfde
gevoel te hebben als het gevoel welk de opvolger van de oud fractievoorzitter van Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie ook heeft in relatie dat hoe het aan het gaan is hem erg doet denken aan hoe het met ondernemend welzijn is gegaan.

Vandaag was in vele fractiekamers te vernemen dat het een beetje flauw is dat de Haagse SPgemeenteraadsfractie de indruk aan het wekken is dat de Haagse SPgemeenteraadsfractie een grote reddende factor is in relatie tot hoe het gaat met inspreekspreektijden.

De Haagse SPgemeenteraadsfractie wekt een beetje de indruk dat dankzij de Haagse SPgemeenteraadsfractie het helemaal goed gaat komen maar in feite heeft de Haagse SPgemeenteraadsfractie niets bijzonders gedaan maar waren zij als eerste bij het onderwerp aan het woord en nadat zij aan het woord waren hadden vele fracties ook iets te melden, maar dat kwam niet doordat de Haagse SPgemeenteraadsfractie iets naar voren had gebracht.

In de Haagse gemeenteraad kan het soms bij de Haagse SPgemeenteraadsfractie plaatsvinden dat zij denken iets gedaan te hebben maar in feite hebben zij weinig meer gedaan dan als eerste hun betoog houden waarin iets zat wat anderen ook naar voren hebben gebracht.

Een paar uur geleden bracht de fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie naar voren te hebben vernomen aangaande jaartallen en dat bij sportverenigingen soms ook wel eens een jaartal voorkomt en dat hij op landelijk gebied had vernomen dat er recentelijk een pleidooi was waarbij andere kustelijke indelingen mogelijk kunnen gaan worden en dat hij in kustelijke aangelegenheden wel wat ziet in een andere kustelijke indeling waarbij dan kustelijke aangelegenheden wat of veel losser van de stad komen te staan.

De Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is een beetje in ontevredenheid geraakt omdat men gisteren bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie een briefzending heeft gedaan welk men liever bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie had gedaan want in relatie tot onderwijs had ook de GroenLinksgemeenteraadsfractie kunnen hebben bedacht wat men bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie heeft bedacht.

Aanstaande dinsdag is er in het atrium van het stadhuis om vijf uur een bijeenkomst van het mileucentrum waarbij Haags CDAwethouder Smits onder anderen aandacht wil vestigen op het milieubeleidsplan.