Thursday, October 19, 2006

19 oktober 2006

In de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie is de recentelijke oud fractievoorzitter en huidig beleidsmedewerker zeer tevreden dat zijn toenmalige idee aangaande hoe het in een andere stad in de gemeenteraad gaat is overgenomen door de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie daar deze blijkbaar zelfs in de door de recentelijke oud fractievoorzitter en huidig beleidsmedewerker toen genoemde stad is gaan kijken om te kijken hoe het daar in de gemeenteraad gaat.

Bij RTVwest valt te vernemen dat men daar niet zo tevreden is dat men weinig respons krijgt aangaande dat men op een digitale manier van beeld en geluid een nieuws berichten opsturing kunnen doen terwijl men bij de nieuwe Haagsche Courant niet zo tevreden is dat er voor de nieuwe Haagsche Courant geen mogelijkheden zijn geweest om te komen tot een verhaal zoals men had gedacht te kunnen maken aangaande het verhaal waar men toen aan was begonnen om te kijken of men Haags VVDwethouder van Woensel tot aftreden had kunnen brengen omdat men toen bij de nieuwe Haagsche Courant de gedachte had dat Haags VVDwethouder van Woensel niet goed aan het besturen was.

Om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie heeft me een beetje de hoop dat de digitale webbeheerder van de digitale weeweeweehaagscheweblog zich niet al teveel heeft laten ontmoedigen door de recentelijke negatieve digitale reacties van het mannelijke Haagse GroenLinksgemeenteraadslid waardoor deze in een niet digitale reageer situatie is geraakt terwijl hij toch daar een redelijke gewoonte in had want er viel te lezen dat >>> Da's nou jammer 08 Oktober 2006 | Den Haag | negen reacties | link | mail | pdf | print Lange tijd was Haagsche Weblog een goede plek om het laatste Haagse internet(nieuws) terug te vinden. Zo'n beetje nadat de voltallige redactie als lijstduwer voor de Haagse Stadspartij fungeerde kwam er een beetje de klad in. Weinig postings, en de postjes die er waren werden steeds zuurder van toon. En omdat het de toon is die de muziek maakt werd het wel een heel somber deuntje. Nu past de blues natuurlijk prima bij Den Haag, maar elke dag somberheid troef is niet echt te verdragen. Ik ben benieuwd hoeveel mensen het Haagsche Weblog nog frequenteren, maar om de één of andere reden is het niet mogelijk om de bezoekersaantallen te zien. Dat lijkt me toch niet iets om te verstoppen. De enige webloggende wethouder doet dat bijvoorbeeld ook niet.Die wethouder krijgt er in het laatste bericht op de Haagsche weer eens van langs. En wie dat waagt te nuanceren heeft een stoornis, en als je er iets serieuzer op ingaat wordt je 'vriendelijk' toegevoegd dat je maar lekker verder moet surfen. Dat doen we voortaan dan maar, want discussie is kennelijk niet gewenst.
Miguel Sloendregt 08 Oktober 2006 (URL)
Je reageert helemaal niet serieus en je nuanceert ook niet, je zijkt alleen mijn weblog af. Niet alleen gebruik je woorden als cynisch, simpel, moralistisch,tendentieus, niet-onderbouwd en suggestief, maar hier ga je ook nog eens mijn bezoekcijfers ter discussie stellen. Lekker belangrijk. Overigens voor hetzelfde geld zou ik kunnen stellen dat sinds jij gemeenteraadslid bent en je partij in het college zit, op jouw weblog geen kritische zin meer over het Haagse gemeentebestuur te lezen is. Ik snap dat je daar gefrustreerd over bent, maar kom niet met onzin aan als dat de toon en de afnemende frequentie op mijn weblog te maken heeft met mijn lijstduwerschap. Wie weet heb ik wel privé wat zaken aan mijn hoofd. En je reageert op een artikel met de mededeling dat je over het onderwerp niet in discussie wil omdat het je portefeuille niet is, hoe laf kan je zijn? Nogmaals, als de toon en het aantal artikeltjes je niet bevalt, staat het je geheel vrij weg te blijven. Dat jij dat dan weet te koppelen aan "discussie niet gewenst" zegt meer over jou. Sukkel.<<<

Begin november op de derde en de vierde november is er in de stad voor de zevende keer, in iets meer jaren omdat men het een enkele keer niet had laten plaatsvinden, het anti-vervelingsfestival.