Wednesday, February 21, 2007

21 februari 2007

Gisterenavond bij de van bijeenkomst naar extra ledenvergadering naar in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractiebijeenkomst bracht de bijeenkomstopener bij de bijeenkomst opening naar voren dat de bijeenkomst er was gekomen omdat Haags GroenLinksgemeenteraadslid Heleen Weening als betreffend gemeenteraadslidonderwerpwoordvoerder de behoefte had om over een circulatieonderwerp een inputconclaaf te hebben in lokaal GroenLinksafdelingsverband.

De fractievoorzitter van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie bracht in een inleiding naar voren dat de circulatietoestanden eigenlijk tot stand waren gekomen door oenigheid van de Haagse VVDgemeenteraadsfractie waarbij volgens de fractie er bij geen versturing van een Haags VVDgemeenteraadsfractiepersbericht op een maandagavond er geen publiekelijke circulatiekwestie was geweest.

In de pauze van de bijeenkomst kwam naar voren dat in lokaal Haags GroenLinksafdelingsverband men inmiddels een Haagse GroenLinksmarcelvandamkwestie heeft waarbij gedurende de bijeenkomst naar voren kwam zegt dat oud Haags GroenLinksgemeenteraadslid Constance Boogers binnen de lokale afdeling van GroenLinks een lokale marcelvandamtitelatuur heeft gekeregen omdat men over haar spreekt als zijnde de lokale marcelvandam van de Haagse GroenLinksafdeling waarbij het allemaal is gekomen omdat het algemeen bekend is dat Constance Boogers al een jarenlange GroenLinkscontributieachterstand heeft waarbij zij voor het moment heel graag bestuursvergaderingen van de lokale afdeling van Groenlinks wil bijwonen om daar iets naar voren te brengen daar er middels de digitale snelweg van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie http//www.groenlinksnl/lokaal/denhaag/afdelingsinfo te lezen is dat >Het bestuur vergadert regelmatig bij bestuursleden thuis (wegens tijdelijk gebrek aan behuizing). Bestuursvergaderingen zijn openbaar, en kunnen dus door geïnteresseerde leden worden bijgewoond. De data van de bestuursvergaderingen worden in GroenLicht, het ledenblad van de afdeling, en op deze website bekend gemaakt.

Bij de bijeenkomst kwam een beetje naar voren dat oud Haags GroenLinksgemeenteraadslid Constance Boogers een beetje haar huidige lokale marcelvandamstatus te danken heeft aan het feit dat zij een beetje boos is en zich binnen de lokale GroenLinksafdeling erg aan het beklagen is dat zij geen bestuursvergaderinge kan bijwonen omdat het huidige bestuur haar geen toelating geeft tot toegang tot bestuursvergaderingen omdat zij volgens de lokale afdeling de facto geen lid is vanwege haar contributieachterstand waardoor zij ook geen toegang kan krijgen tot lokale GroenLinksafdelingsbestuursvergaderingen daar er middels de digitale snelweg http//www.groenlinksnl/lokaal/denhaag/afdelingsinfo te lezen is dat>Het bestuur vergadert regelmatig bij bestuursleden thuis (wegens tijdelijk gebrek aan behuizing). Bestuursvergaderingen zijn openbaar, en kunnen dus door geïnteresseerde leden worden bijgewoond. De data van de bestuursvergaderingen worden in GroenLicht, het ledenblad van de afdeling, en op deze website bekend gemaakt. <.