Friday, April 27, 2007

27 april 2007

Een tijdje geleden bracht een oud Haags CDAgemeenteraadslid naar voren dat hij had vernomen dat een lokale gemeenteraadslijke bespreking van een nieuwe lokale mediaverbindingsnota nog wel een tijdje kan gaan duren.

In binnenstedelijk opzicht viel te vernemen dat er een mogelijkheid kan zijn voor veel mediale belangstelling aangaande een aanstaande disnsdagavond in om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractiebijeenkomst daar er middels de digitale snelweg http://www.denhaag.pvda.nl/nieuwsbericht/1486 te lezen is dat --Avondgedeelte: Locatie: de Idazaal aan de Juffrouw Idastraat 2 te Den Haag Tijdstip: aanvang vanaf 19.00 uur. Begin van de lezing van Max van den Berg: 19.30 uur. U bent van harte uigenodigd beide onderdelen van de 1 mei viering bij te wonen.

Naar gisterenmiddag een beetje naar voren kwam is men in om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie een beetje in een peen en uien sfeer waarbij men voor het gemak niet spreekt of schrijft over een uitnodiging maar over een uinodiging waarbij naar men zegt een uinodiging ook iets is in samenhang met SPtomaten.

Afgelopen woensdagavond bij de opening van de in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractielocatie viel te vernemen dat men in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een beetje aan het denken is om misschien volgend jaar ook, weer, eens wat eerstemeilijks te gaan doen waarbij men dan een beetje wil gaan kijken of men zoiets ook in samenhang met in om en bij de Haagse SP en PvdAgemeenteraadsfracties kan gaan doen.

Morgen is er van tien tot tot vijf een lokale vredelijke stadhuisexpositie te zien.

Gisterenmiddag viel te vernemen dat men in de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie nog niet helemaal weet of de dan nieuwe stedelijke stadsdichter aanstaande dinsdagavond iets dichterlijks gaat doen.