Wednesday, May 23, 2007

23 mei 2007

In om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is me best tevreden dat en tijdje geleden Peter Scheffer als oud lokaal jsvoorzitter en huidig jsvoorzitter de huidige PvdAtweedekamerfractievorzitter zodanig heeft weten te prikkelen dat hij toen maar een beetje naar buiten heeft gebracht dat hij al aanstaand hoeksteenvleugelwerk in beweging ziet waarbij dan mogelijk Peter Scheffer tot hoeksteenveleugelwerk kan geraken.

Gisterenmiddag bracht een oud Haags Deezesenzestigafdelingsbestuurdereen beetje naar voren dat men in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie best hartstikke tevreden is dat een enkele van de toenmalige tegenkandidaten van de recentelijke Deezesenzestigtweedekamerlijsttrekker er twee zaterdagen geleden in geslaagd is om tot landelijk Deezesenzestigbestuurslidmaatschap te geraken waarbij er middels de digitale snelweg te lezen is dat-- Beste Democraten, vrienden, kennissen en belangstellenden,Het is gelukt! Afgelopen zaterdag ben ik verkozen tot Landelijk Bestuurslid voor D66 met de portefeuille Marketing/Communicatie en Ledenwerving, door het Congres van D66, in de Doelen in Rotterdam. Dank voor de enorme stroom aan felicitaties en reacties. Veel lof voor alle steun en hulp die jullie me de afgelopen tijd hebben gegeven. Mijn speciale dank gaat uit naar Jan-Bert van Vroege, Alon de Lieme, Ferry Nagel, Alexander Scholtes Dank heren! Nu is het tijd om het waar te gaan maken. Ik hoop dat ik op jullie steun en enthousiasme mag blijven rekenen, zodat we uiteindelijk de gestelde ledenaantallen gaan halen, en bovenal dat we het D66 gevoel weer van ons af kunnen laten stralen en dat we mogen laten zien wat onze partij te bieden heeft, aan leden, oud en aspirant leden! De marsroute is als volgt: 1. Komende week de eerste bestuursvergadering olv Ingrid van Engelshoven en aktief luisteren wat haar plan van aanpak is. Zij is ten slotte nu Voorzitter. 2. Een aantal dagen om in te lezen, wat er nu ligt en wat de status is. Het zou onzinnig zijn het wiel opnieuw uit te vinden. Nader kennismaken met de anderen van de afdeling Ledenwerving en de anderen van het Landelijk Bureau. 3 een brief aan de afdelingen met daarin een aantal vragen van mij met betrekking tot diverse thema´s en de beleving hiervan. 4. Een concreet actieplan en korte notitie over hoe de marsroute ervan uit mijn portefeuille komt uit te zien. (Je moet bedenken dat in dit actieplan ook het afspreken met regio´s en afdelingen onderdeel zal zijn, voordat het definitieve plan komt.) 5.Marsroute naar de komende verkiezingen! Integrale aanpak met en naar aanleiding van de notitie ´Klaar voor de Klim`. Eenduidige uitvoering naar aanleiding van besluitvorming binnen het Landelijk Bestuur. Op een constructieve, vruchtbare, en vooral ook leuke samenwerking!-

Een tijdje geleden bracht oud Haags CDAgemeenteraadslid Brigit Homan een beetje naar voren dat zij het best begrijpbaar kon en kan vinden wanneer Haags CDAgemeenteraadslid Ries Smits tot buitenlokaalburgemeesterschap kan geraken waarbij zij ook een beetje naar voren bracht dat het natuurlijk ook leuk voor Haags CDAgemeenteraadslid Ries Smits om in een in de buurt buurgemeenteburgemeesterschap te geraken dan iets verder.