Friday, May 25, 2007

25 mei 2007

Afgelopen woensdagavondavond bij de woensdagavondelijke niet slagerlijke maaltijd locatie kwam een beetje naar voren dat er een hypothetische mogelijkheid aan het ontstaan is dat een huidig HaagsStadspartijpenningmeester, en oud Haags SPafdelingsvoorzitter, zich beroepsmatig wil gaan bezighouden met een aanvullende HaagseStadspartijbestuurlijkeportefeuille Marketing/Communicatie en Ledenwerving waarbij naar men zegt de inspiratie dan mogelijk een beetje komt vanwege dat oud Haags Pvdawethouder Pierre Heijnen middels de digitale snelweg http://www.denhaag.pvda.nl/nieuwsbericht/1518 naar voren brengt dat-- een nieuwe krant voor Den Haag. Helaas kon ik woensdag niet aanwezig zijn bij de presentatie. Ik ben er echter wel erg blij mee en heb me dan ook onmiddellijk aangemeld als abonnee. Ook doen-- waarbij ook de fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie middels haar digitale snelweg http://www.marjoleindejong.nl/topics.php?op=viewtopic&topic=0&menu= naar voren brengt dat --Zal me nu weer storten op de Haagse waan van de dag, werd trouwens aangenaam verrast door het nieuwe 'Den Haag Centraal' een nieuw Haags weekblad! Goed, gelijk maar abonnement genomen. Ook doen hoor, is goed blad!--

Recentelijk bracht in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een oud HaagseStadspartijbestuurslid naar voren een beetje de indruk te hebben dat een huidig HaagsStadspartijpenningmeester en oud Haags SPafdelingsvoorzitter eigenlijk van alle HaagseStadspartijpenningmeesters tot nu toe een beetje de minst generende HaagseStadspartijpenningmeester tot nu toe is en in tegenstelling tot vorige Haagse Stadspartijpenningmeesters er bij de huidige Haagse Stadspartijpenningmeester in zijn functie maar weinig uitstraling van enthousiasme en goede zin is waarbij naar men zegt zoiets komt omdat hij eigenlijk nog steeds geen gehele penningmeesterlijke bevoegdheid heeft.

In de middag tot de namiddag is er vandaag in het nutshuis experimentele muziek te beluisteren en vanavond is er een bijna maandelijkse kunstelijke rondgang.