Friday, March 04, 2005

4 maart 2005

Evert de Niet de fractievoorzitter van de Politieke Partij Scheveningen vertelde ooit dat volgens hem als het sneeuwt in Scheveningen de zee zich anders gedraagt en de vissen anders gaan zwemmen.

Bij de Haagse VVD hebben ze andere bevindingen waarbij aldaar de vraag is of Den Haag wel of geen stadsrechten heeft en indien dit niet zo is of het wel juist is dat het stadhuis het stadhuis is en waarom het dan niet het gemeentehuis is.

Op zich is het wel logisch dat men bij de VVD zich dit afvraagt want hun wethouder van Woensel wil meer op de voorgrond komen dan zijn andere collega VVD wethouders zo moest deze week ook vanuit het college nadrukkelijk worden benadrukt dat het idee van de winkels langer open van wethouder van Woensel was en als hij als wethouder van economische zaken Den Haag als een bijvoorbeeld internationale stad wil promoten is het wel handig dat Den Haag dan weet of het stadsrechten heeft of niet. Overigens wel merkwaardig dat ze het bij de VVD niet weten want volgens een ander raadslid kent Den Haag al stadsrechten sinds 1864 maar misschien zijn dit andere rechten werd er toen door een VVD raadslid gezegd.

Nog nadrukkelijker dan vorige week is het algemeen bekend geworden dat Wim Pijl raadslid van de ChristenUnie/SGP weer is gaan roken.
Naar men zegt zijn met name zijn secretaresse en zijn vrouw zeer teleurgesteld in Wim Pijl omdat hij met stoppen met roken is gestopt.