Thursday, December 29, 2005

29 december 2005

De laatste tijden is er een beetje veel te doen over een Voorhout maar dat ging dan over een ander Voorhout dan het voormalige Voorhout van de nieuwe stad Teylingen omdat bij het Voorhout rode pionnen zijn neergezet welk volgens velen niet bij de omgeving van het Voorhout passen.

Daarnaast is er ook aan het Voorhout de Posthoorn waar binnenkort de fractievoorzitter van de Haagse Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie zijn bundelingsboekwerk gaat laten presenteren waarbij dan in de Posthoorn aan het Voorhout een inmiddels oud columnist van een ander Posthoorn aanwezig gaat zijn waarbij onlangs bekend is geworden dat de oud columnist ook het voorwoord van het bundelingsboekwerk van de fractievoorzitter van de Haagse Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie heeft geschreven en dat mogelijk hij mede daardoor ook in aanmerking voor zijn lijstduwerschap heeft kunnen komen.

Vorige week was men bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie niet zo tevreden dat oud Haags CDA gemeenteraadslid Titia Lont nog een oude Haags CDAgemeenteraadslid weeweeweecda-titialont.com digitale snelweg heeft terwijl zij al in een andere plaats burgemeester is geworden.

Gisteren bracht Haags CDAgemeenteraadslid Ton Lutter naar voren dat wellicht binnenkort binnen zijn fractie wellicht Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk digitale berichtgeving gaat geven aangaande over wat er recentelijk in de nieuwe Haagsche Courant heeft gestaan over wat er allemaal aangaande de voorgestelde volgorde van Haagse CDAgemeenteraadsleden.

Ton Lutter bracht naar voren dat door het tijdstip er nog geen reactie in de krant was gekomen maar dat er wellicht nog wel een digitale reactie van zijn fractiegenote ging komen want Ton Lutter had eigenlijk geen zin om zijn digitale draad weer op te pakken met wat in de krant stond.

Gedurende de zomer en herfst is er op het Voorhout altijd een markt, gedurende de wintermaanden staat op de donderdag een gedeelte van deze markt op het plein waardoor er op de komende donderdagen op het plein gewoon markt is.

Vandaag was er berichtgeving te ontvangen dat ten aanzien van het Trekvliettracé men hoogstwaarschijnlijk met een milieueffectrapportage gaat komen waarbij dan de milieueffectrapportage zoals het ernaar uitziet met meerdere steden gaat worden gemaakt.