Monday, December 26, 2005

25 december 2005

Volgens de fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie is er een grote kans dat bij Haags PvdAgemeenteraadsfractievoorzitter Henk Kool binnenkort weer digitaal activiteit gaat ontstaan omdat hij na zijn kustelijke deelname aan een digitale snelweg, gedurende de afgelopen tweeëntwintigste, misschien wel weer een digitale smaak te pakken heeft waardoor er, misschien en mogelijkerwijze, langs de digitale snelweg van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie weer digitale berichtgevingen van Henk Kool naar buiten gaan komen.

De fractievoorzitter van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie maakte ook melding dat hij een beetje de gedachte had dat een niet digitaal tijdperk van Henk Kool ook wellicht met andere gelegenheden te maken had zodat hij er middels bijvoorbeeld de nieuwe Haagsche Courant wat publiciteit van kon maken.

Volgens hem kan Henk Kool dan twee keer de nieuwe Haagsche Courant kunnen halen waarbij dan de ene publicitaire aangelegenheid was van melding te maken dat hij niet meer digitaal actief ging zijn en de andere publiciteitsmogelijkheid dan kan zijn een bericht in de nieuwe Haagsche Courant dat hij weer digitaal actief is geworden.

Wellicht kan de bekijking van de fractievoorzitter van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie een mogelijke reden zijn dat onlangs men bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie naar buiten heeft gebracht dat het een beetje de bedoeling gaat zijn dat de Haagse VVDgemeenteraadsfractie heel veel in de nieuwe Haagsche Courant wil komen te staan waarbij dan ook de Haagse PvdA en CDAgemeenteraadfracties heel graag in de nieuwe Haagsche Courant willen gaan staan waardoor er dan een tussen de drie Haagse gemeenteraadsfracties van de VVD. PvdA en CDA iets gaat ontstaan van dat ze alle drie dagelijks in de nieuwe Haagsche Courant willen gaan staan waardoor er dan mogelijk binnenkort uit de nieuwe Haagsche Courant te vernemen kan gaan zijn dat Henk Kool als fractievoorzitter van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie, na zijn digitale deelname van de afgelopen tweeëntwintigste, weer digitaal actief is geworden.

In om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie valt te vernemen dat men eigenlijk liever had dat de titel van het bundelinsgboekwerk van de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een andere titel had gekregen want wie weet kunnen de recensies dan meer gaan over dat de titel Zuur Den Haag wellicht meer zegt over de over de fractievoorzitter en hoe hij er naar kijkt dan ovcr de stad.

In om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie viel onlangs te vernemen dat er een grote mogelijkheid is dat er een digitale draadonpakking gaat ontstaan want naar men zegt gaat daar de vorige oud fractievoorzitter ook weer digitaal actief zijn waarbij dan mogelijk zijn hernieuwde digitale berichtgevingen in relatie kunnen gaan staan tot zijn lijstduwersschap in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie.

Aangaande de recentelijk aangenomen motie aangaande mogelijkheden om met en in randstadrail ook een fiets mee te kunnen is afgelopen week naar voren dat Haags PvdAgemeenteraadslid Koen Baart had gedacht dat het college vrij snel met een reactie ging komen maar dat gaat nog een hele tijd duren.

Haags PvdAgemeenteraadslid Jan Schuller had wel voor de motie van zijn fractiegenoot gestemd maar deed dat meer in relatie tot fractiediscipline omdat hij zelf niets zag in de motie van Koen Baart.

Na de stemming over de motie bracht Jan Schuller naar voren dat hij makkelijk voor de motie had kunnen stemmen omdat hij de motie niet uitvoerbaar acht.

Gedurende de discussie in de gemeenteraad over de motie bracht Jan Schuller aan de zijkant van de discussie naar voren dat Koen Baart zijn betreffende motie niet gedurende een fractievergadering had ingebracht waardoor er een soort tactiek was gebruikt van maar kijken hoe het tijdens de raadsvergadering gaat.

Op zich was het de tweede keer in een paar maanden dat Jan Schuller eigenlijk ergens mee eens moest zijn met iets waarmee hij het eigenlijk niet eens is want zo was er een tijdje geleden ook iets met een motie over erfpacht waarbij Jan Schuller tegen Haags PvdAgemeenteraadsfractievoorzitter Hen Kool naar voren bracht dat het eigenlijk allemaal tegen een procedure was en dat het hoogst ongebruikelijk was dat het zo aan het gaan was.