Wednesday, December 21, 2005

21 december 2005

Vandaag heeft men bij de commissievergadering van vanavond aan de zijkant van de vergadering een beetje bespreking gehad aangaande de lijstduwer van in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie in combinatie met zijn moeten stoppen bij de Posthoorn.

De vanavond aanwezige woordvoerders van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie wisten naar voren te brengen dat men bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie veel naar de columns van de nom de plume had gekeken omdat de voor voorganger van huidige PvdAwethouder Norder vaak in de columns van de nom de plume van Erik de Boer voorkwam.

Omdat het op het moment aan de zijkant van de commissievergadering toch een moment aan de zijkant van de commissievergadering was had ook de vroegere fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie Evert de Niet enige tijd voor de bespreking en bracht hij naar voren dat het hoogstwaarschijnlijk toch te maken had met het lijstduwerschap maar ook met het gegeven dat de nom de plume columnist het misschien al wel had zien aankomen en daardoor ook makkelijker voor een lijstduwerschap kon kiezen.

Naar men zegt heeft er vandaag een presentatie van de nieuwe posthoorn plaatsgevonden maar was de posthoorn vandaag nog gewoon in een gewoonlijke vorm.

Bij de Haagse PPSgemeenteraadsfractie bracht de fractievoorzitter naar voren toch nog steeds hoop te hebben dat zijn fractiegenoot gewoon op de nog openstaande dertigste plek in om en bij de Haagse PPSgemeenteraadsfractie gaat staan.

Volgens de fractievoorzitter van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie is er een grote kans dat inderdaad zijn fractiegenoot gewoon voor de dertigste plaats gaat waardoor het voor de PPSgemeenteraadsfractie en kustelijke ontwikkelingen veel makkelijker is.

Gisteren was er de derde dinsdag van de maand milieucafé waarbij het dit keer op een andere locatie was.

Aangaande randstadrail is naar voren gekomen dat Haags VVDwethouder Bruno Bruins zeer tevreden is dat men met randstadrail weer wat verder is gekomen, naar men zegt is de wethouder minder tevreden over de ontwikkelingen aangaande de aangenomen motie aangaande de fiets mee te kunnen nemen in randstadrail.