Thursday, December 22, 2005

22 december 2005

De fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie bracht vandaag naar voren dat het eigenlijk allemaal moeilijker lijkt dan het is om te kijken of zijn fractiegenoot niet beter gewoon de dertigste en lijstduwerplaats bij in en om de Haagse PPSgemeenteraadsfractie kan innemen.

Naar hij zegt heeft de fractievoorzitter van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie vanavond een gesprek met zijn fractiegenoot waarbij hij het wellicht opnieuw naar voren gaat proberen te brengen.

Ook bracht de fractievoorzitter van de Haagse PPSgemeenteraadsfractie naar voren het eigenlijk allemaal maar niks te vinden dat een kustelijke naamgenoot plotseling op een vijfde plek bij in en om de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie is gaan staan omdat het allemaal dan niet voor rust maar voor verwarring aan de kust zorgt.

Bij de Haagse Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie was gisteren de fractievoorzitter hartstikke blij dat het allemaal was goed gekomen met de fractievertegenwoordigster en haar negende plek want bracht hij naar voren hij wist helemaal niet dat er eergisteren een gesprek met de fractievertegenwoordigster had plaatsgevonden waarbij de fractievertegenwoordigster maar voor eieren had gekozen want ze had enkele toezeggingen gekregen, maar geen toezeggingen aangaande een verhoging van plek, maar wel andere betrokkenheidsverhogingen.

Vandaag was de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een beetje bezig met zijn uit te geven bundelingsboekwerk waarbij dan zijn digitale berichten een bundeling gaan vormen waarbij het wellicht te verwachten is dat gezien de zuurheid in de opgebouwde berichten er wel iets zuurs van de stad in de titel van zijn bundelingsboekwerk zal verschijnen.

Naar men zegt gaat er van de uitkomst van de uit te brengen bundelingsboekwerk een presentatie plaatsvinden in de welbekende posthoorn, aan het voorhout, waarbij er dan ook wellicht te verwachten is dat gezien het toch in de posthoorn is een nom de plume columnist van een andere posthoorn in de posthoorn aanwezig zal zijn.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men, zoals ook gisteren eigenlijk wel een beetje bleek, niet zo tevreden dat de bijna oud columnist van de posthoorn lijstduwer is geworden en brengt men naar voren dat het eigenlijk wel een beetje merkwaardig is dat wanneer men dan onderdeel van gemeenteraadsachtige dingen gaat worden het met zich meebrengt dat men dan niet alles gaat melden want bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie heeft men een beetje het beeld dat de columnist al lang wist dat er een grote mogelijkheid was dat men bij de posthoorn voor andere columnvormen ging kiezen waardoor de columnist makkelijker tot zijn keuze kon komen dan bijvoorbeeld enkele jaren geleden want toen hij zeker wist dat hij bij de posthoorn kon blijven had hij hoogstwaarschijnlijk geen lijstduwersschap in aanvaarding genomen maar gewoon voor zijn column gekozen.

Op zich kan er wat waarheid in het verhaal van de PvdAgemeenteraadsfractie zitten maar het kan ook zijn dat het niet zo is maar gewoon uit het gegeven dat de columnist vroeger veel columns over een Haagse PvdAwethouder heeft gemaakt.

De beleidsmedewerker van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie bracht naar voren dat men in het verleden bij de Haagse PvDagemeenteraadsfractie helemaal niet blij was met de columns want ze gingen vaak over een Haags PvdAwethouder welk wethouder was voor de voorganger van Haags PvDAwethouder Norder.

Vandaag was de vrouw van Haags VVDwethouder van Woensel aanwezig op de fractiekamer van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie waarbij zij dan hoogstwaarschijnlijk aanwezig was voor dingen vanuit haar voorzitterschap van om in en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie.

Terwijl de voorzitter bezig was met voorzitterlijke dingen waren anderen bezig met het doen van dingen in enveloppen omdat daar een mailverzending te doen was waardoor het kan gaan zijn dat men in de stad plotseling iets van in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie aan deuren kan zien.

Morgen is het vrijdag en dan is, naar men zegt, Haags PvdA wethouder Norder aanwezig op het Vaillantplein om wellicht een fontein of rotonde te openen.