Tuesday, June 27, 2006

27 juni 2006

In om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie is men, naar men zegt, zeer tevreden met een uitspraak van de nieuwe landelijke Deezesenzestiglijsttrekker want de uitspraak dat de nieuwe lijsttrekker veel contact met mensen van buiten een Deezesenzestigomgeving wil hebben opent goede perspectieven waardoor men in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgementeraadsfractie mogelijk een volgende keer een lokale lijstverbinding in Deezesenzestigverband kan aangaan omdat men in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie toch wel een beetje het gevoel heeft dat men een beetje vuile handen heeft gemaakt in relatie tot de plaatsgevonden lijstverbinding met de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie.

Daar waar de oproep van de nieuwe landelijke Deezesenzestiglijsttrekker een participatieoproep is zijn er bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie zorgen aan het ontstaan over de participatieoproepingen die er om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie aan het plaatsvinden zijn.

Bij de vorming van het college is er grotendeels een enkele voorwaarde van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie geweest waarbij de voorwaarde een beetje was en is dat het in om en bij de Haagse GroenLinskgemeenteraadsfractie heel erg rustig en kalm moet zijn omdat men geen zin heeft in een coalitiepartner met en in onrustige omstandigheden.

Gezien de door de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie zeer gewenste rust om in en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is men niet erg tevreden dat er middels de digitale snelweg van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie te lezen is dat de ene voorzitterskandidaat naar voren brengt dat >>Arnoud van plan om als afdelingsvoorzitter regelmatig contact met de fractie te gaan onderhouden. Arnoud wil (a) de lokale afdeling politieker en inhoudelijker maken en (b) de lokale afdeling levendiger en gezelliger maken voor (nieuwe) leden. Daarnaast wil Arnoud zich niet enkel op de korte termijn richten maar wil met het nieuwe bestuur ook een lange termijnaanpak uitwerken. Een lange termijnaanpak in de zin van: hoe gaan we de komende vier jaren GroenLinks in de stad Den Haag zichtbaar maken, meer dan onze betrokkenheid bij/in het College. << terwijl er bij een andere voorzitterskandidaat valt te lezen de andere dat>>> Mocht Maarten gekozen worden dan is één van de zaken waar hij de komende tijd met het nieuwe bestuur aandacht aan wil besteden ‘het meer bereiken van Haagse GroenLinks leden / in GroenLinks geïnteresseerden Hagenaars’. Beoogd wordt natuurlijk dat daardoor meer mensen binnen/voor GroenLinks actief gaan worden. Deels gaat dat, naar Maartens opvatting, gebeuren met gebruik van bestaande media als GroenLicht en de website, deels door mensen en het debat met mensen op te zoeken. Voor wat betreft ‘het debat’: Maarten huldigt de opvatting dat binnen de afdeling het debat vaker en met meer passie & inhoud gevoerd zou moeten worden om tot verscherping van standpunten te komen over onderwerpen die spelen in de stad of in de landelijk politiek. <<<<<<.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men niet erg tevreden met deze oproepen van de Haagse GroenLinksvoorzitterskandidaten want wanneer men in relatie tot welzijnsaspecten plots gehoor gaat geven aan de oproepen van de voorzitterskandidaten er om bij en in de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie wellicht mogelijk een onrust kan gaan ontstaan waarvan de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie liever niet ziet dat deze bij de Haagse GroenLinskgemeenteraadsfractie kan gaan ontstaan omdat het vanwege de positie van de Haagse GroenLinkswethouder in relatie tot welzijnswerkaspecten het in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie namens de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie heel rustig tot erg rustig moet blijven.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie viel gisteren te vernemen dat men zeer tevreden is dat de fractievoorzitster zich gedeeltelijk heeft laten incorporeren in de de digitale snelweg van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie en dat zij voortaan en groot gedeelte van haar digitale berichtgevingsverslagen middels de digitale hoofdsnelweg van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie doet en gaat doen.

Naar men zegt is een reden van tevredenheid te vinden in het feit dat men bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie aan het constateren is dat veel mensen op digitale vakantieuitstapjes aan het geraken zijn waarbij het vrij druk aan het worden is op de digitale camping van Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk.

Men is daar bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie zeer tevreden mee want bij de Haagse Pvdagemeenteraadsfractie is men zeer blij dat door de digitale vakantiedrukte bij de digitale camping van Haagse VDAgemeenteraadslid Wil Vonk het bij de reactielandingsstrip van de digitale snelweg van de fractievoorzitter van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie erg rustig is waarbij men niet de hoop heeft dat mensen op digitale vakantie bij de digitale snelweg van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie gaan.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie acht men het uitgesloten dat men een digitale vakantie wil gaan houden op de digitale reactielandingsstrip van een digitale snelweg binnen de Haags GroenLinksgemeenteraadsfractie omdat het bij de digitale camping van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een beetje veel over sport gaat en men in relatie tot gemeenteraadsontwikkelingen daar niet veel in ziet.

Naar men bij de Haagse SPgemeenteraadsfractie naar voren brengt is men bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een beetje bezig met de ontwikkeling van een digitale sportverslaggeving waarbij er bij de Haagse SPgemeenteraadsfractie een beetje de verwachting is dat men bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie bezig is met het verzamelen van gegevens om een hele goede verslaggeving te kunnen doen van een tennisevenement aan de overkant van het kanaal en van een aanstaande gallische wielrenronde waardoor er voor de komende vijf of zeven weken de digitale verslaggeving bij de Haagse Groenlinksgemeenteraadsfractie een beetje sportief in een volboeking is geraakt.

Morgenavond om acht uur is er aan het noordeinde een, in om en bij de, Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractiebijeenkomst waarbij hoogstwaarschijnlijk de uitkomst is dat eerder Maarten Brillenburg Wurth tot een lokale voorzitterschap gaat geraken waarbij de inmiddels welbekende pose van nuance en het gezeur van de burger al te kennen het mogelijk gaat winnen van iemand die men als een overambitieuzeling aan het neerzetten is waarbij dan de overambitieuzeling niet goed in samenhang is met de welzijnsrust die men zeer graag bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie om de nieuwe Haagse GroenLinkswethouder wil hebben.

Naar men in om en bij de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie naar voren bracht was het bij het kustelijke oerolfestival best druk en gezellig waardoor er misschien ook wel mogelijkheden kunnen ontstaan voor een soortement van lokaal kustelijk oerolachtig kunstkustfestival.