Friday, October 27, 2006

27 oktober 2006

In de Haagse VVDgemeenteraadsfractie is men redelijk tevreden aan het kijken naar de pogingen die door de nieuwe Haagsche Courant hoofdredacteur worden ondernomen om te pogen Haags VVDwethouder van Woensel middels de nieuwe Haagsche Courant tot aftreden te brengen daar eerst de hoofdredacteur middels hoofdredactionele commentaren zwaar had ingezet over lobbyactiviteiten en het daarna maar ging proberen over de welbekende autowegverbouwing en recentelijk over de nieuwe tramstellenvertraging.

Bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie zijn er meer zorgen dat er een kans bestaat dat Haags VVDwethouder van Woensel door een druppel teveel in zorgen gaat geraken dan dat hij in zorgen gaat geraken over de door de nieuwe Haagse Courant gezochte inhoudelijkheden die voor het moment geen emmerdruppels kunnen zijn om de bestuurlijk emmer van Haags VVDwethouder van Woensel te doen overlopen.

Binnen de Haagse VVDgemeenteraadsfractie is er ook tevredenheid dat er jeugdministerijke kansen voor Haags VVDwethouder Dekker aan het ontstaan zijn want daardoor heeft men en beetje de overweging om Haags VVDgemeenteradsvicefractievoorzitter Ageeth v.d. Heuvel tot wethouderlijkheden, op gebied van jeugd en onderwijs, te laten geraken.

Volgens Haags ChristenUnie/SGPgemeenteraadsfractievoorzitter Wim Pijl is het nog niet duidelijk of hij vanavond naar voren gaat brengen dat hij wel gebruik gaat maken van een logoonthullingsuitnodiging omdat hij vanuit zijn staatsrechtpositie hij wel op uitnodigingen van overhedengebied moet ingaan.

In digitaal opzicht heeft men bij de digitale snelweg van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie een slimmigheid in inbouw gedaan daar er te zien is dat er een bijwerking van de digitale snelweg heeft plaatsgevonden daar die teller gewoon iedere dag een verspring heeft naar de volgende dag ongeacht of er wel of niet een bijwerking plaatsgevonden naast die digitale slimmigheid had de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie ook al de slimmigheid gevonden om bovenaan zijn digitale column mededelingen maar geen datum te plaatsen waardoor het dan niet opvalt hoeveel tijd er tussen zijn digitale beweging zit.

Bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie is men op digitaal gebied niet zo getruct als in de Haagse Haagse Stadspartijgemeenteraadfractie en heeft men gewoon een digitale acherstand want er valt te lezen dat>>>21 oktober : D66 goes Fred 20-10-2006 Nu de verkiezingen in de buurt komen en de stemwijzer alweer in de lucht is, gaat de Permanente Campagne ook vaker los. Komende zaterdag staan we dan ook in het Statenkwartier. We hebben hierbij jullie hulp nodig, want we kunnen het niet alleen! Kijk jezelf dus een serieus aan in de spiegel en stel jezelf de volgende vraag: "Wat doe ik komende zaterdag?" NEE, DUS! Je staat komende zaterdag in de Fred, met al je vriendjes en vriendinnetjes! Wat we gaan doen is nog een verassing, maar D66 is druk bezig met de voorbereidingen! Breng dus je beste humeur mee! Wanneer: Komende zaterdag, 21 oktober, van 12.00-14.00 uur Waar: Op de hoek van de Fred en de Willem de Zwijgerlaan<<< terwijl toch algemeen bekend is dat er aanstaande zaterdag in de stad drie in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie huiskamerbijeenkomsten zijn waarbij men middels huiskamerbijeenkomsten aandacht gaat vragen voor de aanstaande tweedekamerverkiezingen.

Dit weekend zijn er op diverse plaatsen filmvertoningen aangaande de twee filmfestivals in de stad.