Friday, June 08, 2007

8 juni 2007

Gisterenmiddag bracht een huidig Haags GroenLinksafdelingsbestuurder naar voren dat het voor een huidig mannelijk Haags GroenLinksgemeenteraadsfractielid het een beetje tijd is om digitaal en niet digitaal te laten zien dat zijn digitaal kritische houding op de huidige GroenLinkstweedekamerfractievoorzitter eigenlijk een prelude is op het zelf laten zien dat hij wellicht mogelijk beter kan dan zij en dat in een lange aanloop ook een beetje duidelijk kan zijn waarom dan de huidige GroenLinkstweedekamerfractievoorzitter voor een reglementaire verlengingaanvraag aan het opteren is.

Een tijdje geleden bracht een Haags PvdAgemeenteraadsfractielid naar voren dat hij als verkeerscirculatiefwoordvoerder een beetje van mening is dat in een gemeenteraadslijkecommissiebespreking aangaande verkeerscirculatieveaspecten een tweede termijn bespreking eigenlijk helemaal formaliteitsoverbodig is en dat hij een beetje benieuwd is of de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie om meer spreektijd gaat vragen omdat in eerste termijn zijn spreektijd op was, daarnaast bracht de verkeerscirculatiefwoordvoerder van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie ook een beetje naar voren wel tevreden te zijn dat de vice Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractievoorzitter naar men zegt ook geen spreektijd meer over heeft om in tweede termijn in te gaan op verkeerscirculatieveaspecten.

Op de aanstaande twintigste juni is er in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie een bijeenkomst waarbij naar men zegt een beetje direct of indirect enkele oud HaagseStadspartijbestuursleden en een enkele oud Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractievertegenwoordiger iets hebben van dat het om een bijzondere in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractiebijeenkomst gaat waarbij dan mogelijk om iets te doen de huidige HaagseStadspartijpenningmeester uitwisselingsfelicitaties gaat sturen aan zijn nieuwe na de twintigste juni penningmeesterlijke collega in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie waarbij er middels de digitale snelweg http://www.d66denhaag.nl/mod.php?mod=calendar&op=show_event&event_id=225 onder meer te lezen is dat-- Algemene Afdelingsvergadering (AAV) Aanvang: 20.00 uur. Op woensdag 20 juni sluit de afdeling weer een roerig seizoen af met een slot-AAV. Centraal staat daarin staat onze Permanente Campagne "Nieuwe Stijl". U bent van harte uitgenodigd mee te denken over een structuur en nieuwe opzet om in de toekomst goed zichtbaar te zijn en te blijven in Den Haag. Daarnaast vindt tijdens deze vergadering de verkiezing van onze nieuwe penningmeester plaats. AGENDA AAV D66 Den Haag 1. opening/vaststelling agenda 2. mededelingen bestuur 3. verslag AVV 18 april j.l. 4. fractie 5. verkiezing nieuwe penningmeester 6. landelijke ontwikkelingen 7. discussie Permanente Campagne Nieuwe Stijl 8. afsluiting 9. Borrel--

Een tijdje geleden bracht een huidig Haags PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractiebeleidsmedewerker en oud Haags PPSgemeenteraadsfractievoorzitter naar voren zeer tevreden te zijn dat in kustelijk opzicht het allemaal goed aan het gaan was en is met de digitale snelweg van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie.