Monday, January 23, 2006

23 januari 2006

In digitaal opzicht is men bij vele gemeenteraadsfracties een beetje in verandering gegaan, zo is bij Haags VVDgemeenteraadsfractievoorzitter Sander Dekker waarneembaar dat hij recentelijk een digitale snelweg heeft waarbij hij indrukwekkend te werk gaat met indrukken wekken en ook bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie is waarneembaar de nieuwe fractievoorzitster een nieuwe digitale omgeving heeft gekregen.

Aanstaande woensdag is er in de ochtend en in de middag een commissievergadering waarbij de commissievergadering van de woensdagochtend eigenlijk de commissievergadering van aanstaande donderdag had moeten zijn maar omdat Haags PvdAgemeenteraadslid Tineke van Nimwegen van mening is geworden dat de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een onbetrouwbare coalitiepartner is heeft men er maar voor gekozen om een voortgangsrapportage die eigenlijk al een evaluatie had moeten zijn op aanstaande donderdagochtend te gaan bespreken.

Bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie is men niet erg tevreden aangaande een foto van de lijsttrekker Santbergen die vorige week in HaagWestNieuws pagina vijf te zien was waarbij lijsttrekker Santbergen er op die foto zeer vermoeid uit ziet terwijl in de HaagWestNieuws ook de fractievoorzitter van de Haagse
HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie en de nieuwe fractievoorzitster van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie waarneembaar zijn maar zij zijn meer tevreden dan de nieuwe lijsttrekker van in om en bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie.

Vandaag kwam bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie naar voren dat Haags PvdAwethouder Pierre Heijnen een beetje tevreden is dat hij bij, naar men zegt, RTVWest zeer slim was om bij een interview over een Haagse VVDgemeenteraadsfractieonderwerp voor het kantoorpand van in om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie een interview te geven want daardoor kwam men in beeld met op de achtergrond de verschillende logo’s van in om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie wist men bij uitleg eigenlijk niet goed of het meervoud van logo logo’s was of logi maar toen men in een digitaal woordenboek ging kijken zag men dat het meervoud van logo logo’s is en niet logi wat dan eigenlijk wellicht best wel logisch is.

In tegenstelling tot bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie wist men in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie wel in logo’s het meervoud van logo te vinden.

Ook in haar rol van Haags gemeenteraadscommissievoorzitter is het voor Haags PvdAgemeenteraadslid Marieke Bolle anders aan het gaan dan eerder.

Voor de gemeenteraadscommissie waar zij voorzitter van is had zij voor aanstaande twee maart een werkbezoek aan Dordrecht georganiseerd maar middels een digitaal bericht heeft een fractiegenoot van haar naar voren gebracht er eigenlijk gezien de datum er weinig zin in te hebben waarbij dan later ook een digitaal bericht van de Haagse SPgemeenteraadsfractie kwam waar te lezen was dat ook de Haagse SPgemeenteraadsfractie geen zin heeft om op werkbezoek naar Dordrecht te gaan.

Aanstaande woensdagmiddag is er tussen drie en vier in het nutshuis aan de riviervismarkt vijf een bijeenkomst aangaande de wmo.