Friday, June 30, 2006

30 juni 2006

Naar men zegt is er bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie grote ontevredenheid dat gisteren in haar voorlezingsbuurt gedurende de gemeenteraad Haags VVDgemeenteraadslid Spee geen verschil wist te maken tussen handvaten en handvatten of andersom. Naar men zegt bestaat er grote kans dat zij zich de komende maanden meer in voorlezingen moet gaan verdiepen.

Bij de nieuwe Haagse Courant is er grote ontevredenheid dat de daar gedane onthullingen niet hebben geleid tot het aftreden van Haags VVDwethouder van Woensel omdat men had gedacht dat onthullingen zoiets met zich mee had kunnen brengen maar de binnen de Haagse gemeenteraad was er teveel de sfeer dat men bij de nieuwe Haagche Courant, teveel los van de inhoud, uit was op de val van en wethouder.

Recentelijk bracht een vrouwelijk oud Haags CDAgemeenteraadslid naar voren dat er bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een beetje de verwachting is dat men gaat werken aan de digitale snelwegen van de nieuwe Haagse CDAgemeenteraadsleden omdat men digitaal wat breder wil gaan overkomen waarbij dan bij de digitale snelweg van Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk wellicht mogelijk wat meer een versmalling gaat ontstaan.

Afgelopen woensdag kwam in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie naar voren dat men in digitaal opzicht geen aandacht gaat besteden aan sportieve evenementen aan de overkant van het kanaal of de binnenkort beginnende wielrennersronde.