Monday, July 03, 2006

3 juli 2006

Afgelopen woensdagavond was er om bij en in de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie een bijeenkomst waarbij er ook een Haagse GroenLinksgemeenteraadslijke presentatie was aangaande hoe het allemaal een beetje aan het gaan is in relatie tot de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie.

Tijdens de presentatie bracht de presentator, van de presentatie, naar voren dat het toen met de berichtgeving in de nieuwe Haagse Courant van die dag helemaal verkeerd was gegaan en dat men harder ging werken om te komen tot een zo optimaal mogelijke relatie met de lokale redactie van de nieuwe Haagsche Courant.

Men was bij in om en bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie zeer ontevreden dat de nieuwe Haagsche Courant naar voren had gebracht dat er in lokaal opzicht hoon voor de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie is omdat men een ongeloofwaardige fractie is geworden.

Naar men bij de bijeenkomst naar voren bracht gaat men bij de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie veel energie besteden om de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie in een zo goed mogelijke pose bij de nieuwe Haagse Courant onder de aandacht te brengen waarbij men in overweging heeft om zo goed mogelijke contacten met de lokale redactie van de nieuwe Haagsche Courant aan te gaan.

Naar men zegt zit men bij de lokale redactie van de nieuwe Haagsche Courant niet echt te wachten op de nieuwe liefhebberij van de Haagse GroenLinksgemeenteraadsfractie richting lokale redactie nam de nieuwe Haagsche Courant omdat men daar enkele zorgen heeft aangaande hoe het allemaal aan het gaan is met de nieuwe Haagsche Courant .