Tuesday, July 04, 2006

4 juli 2006

Bij een tramhalte bracht gisteren oud Haags PolitiekePartijScheveningen en ChristenUnie/SGPgemeenteraadslid Evert de Niet naar voren dat hij een beetje de verwachting heeft dat in lokaal opzicht men in de combinatie van de Haagse ChristenUnie/SGPgemeenteraadsfractie men steeds een beetje meer losjes van elkaar komt te staan waardoor er een grote mogelijkheid is dat men in de toekomst bij de Haagse ChristenUnie/SGPgemeenteraadsfractie misschien niet in combinatie verder gaat waarbij men dan afstand gaat nemen van het es gee pee smaldeel in de combinatie.

In om en bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat oud Haags VVDwethouder Bruno Bruins nog niet is geworden wat hij had kunnen zijn waarbij men zeer tevreden is dat aangaande publiciteit hij meer publiciteit aan het krijgen is omdat hij geen staatssecretaris is geworden dan wanneer hij al staatssecretaris was geweest.

In hoofdstedelijke college aangelegenheden had het college aldaar een digitale snelweg in beweging gezet waarbij collegeleden ieder om de zoveel tijd in digitale snelweg circulatie geraken met aanwezigheid van digitale reactie mogelijkheid.

Naar men zegt heeft het Haagse college van B&W ook een beetje gekeken naar de digitale snelweg http://weeweewee.amsterdam.nl/gemeente/college/w-log?mode=read_more&BlgIdt=6&popup=always en tot de conclusie gekomen dat men het op lokaal niveau niet zo gaat doen waardoor het voor het moment een beetje blijft bij de digitale snelweg van Haags VVDwethouder van Woensel.

Gisterenmiddag viel te vernemen dat men in om en bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie een verwachting heeft dat Haags VVDgemeenteraadsfractievoorzitter Anne Mulder grote kans maakt om in landelijke opzicht een plek te verkrijgen bij de eerste dertig plekken.

Om en bij de Haagse HaagseStadsPartijgemeenteraadsfractie is men zeer tevreden dat de digitale bewegingen van de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadsPartijgemeenteraadsfractie helemaal volgens verwachtingen, van weinig digitaal meer doen, aan het gaan is waarbij zoiets goed in aansluiting is met een gegeven van een te verwachten weinig waarneembaarheid van de fractievoorzitter Haagse HaagseStadspartijgemeernteraadsfractie.

De bijeenkomst van gisterenavond aangaande milieu, schone lucht en duurzaamheidsontwikkelingen was niet bij Korzo maar in de zaal van Concordia.