Friday, January 20, 2006

20 januari 2006

Op digitaal gebied is een beetje merkbaar dat de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie in digitaal meningsverschil is geraakt met Haags VVDwethouder Pieter van Woensel aangaande hoe de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie in de commissie over buurtbeheerorganisaties heeft gesproken of anders naar voren gebracht niet heeft gesproken want de opvolger van de oud fractievoorzitter was tijdens de vergadering weggelopen omdat hij volgens hem geen vragen meer naar voren mocht brengen.

Haags VVDwethouder van Woensel is wellicht een beetje een indruk aan het wekken dat de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie is weggelopen omdat hij niet erg goed aan het spreken was over het onderwerp buurtbeheerorganisaties wat misschien bij nader inzien wellicht best kan kloppen want de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestggemeenteraadsfractie had eigenlijk best hoog ingezet op het onderwerp welk volgens hem wellicht zelfs nog een grotere niet goed dimensie had dan toen bij ondernemend welzijn en gedurende het debat werd misschien wellicht mogelijk steeds meer waarneembaar dat de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie eigenlijk een beetje de achtergronden van buurtbeheerorganisaties niet helemaal goed in beheer had.

Middels zijn digitale snelweg bracht Haags VVDwethouder van Woensel richting de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie naar voren dat>> Je had natuurlijk collega Norder kunnen bevragen op dit punt. Oh nee, je was de raadszaal uitgelopen.. gemiste kans<<.

Op zich is zoiets natuurlijk wellicht niet erg leuk voor de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie maar misschien bestaat er wel een kans dat de vrouw van Haags VVD wethouder van Woensel bij hem naar voren gaat brengen dat hij niet zo flauw moet gaan doen daar algemeen bekend is dat zij een voorzitter is van om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie en wellicht een beetje ook bewaarster is van goede verhoudingen tussen Haags VVDwethouder van Woensel en de opvolger van de oud fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie.

Gisterenavond was de gemeenteraadsvergadering van de Haagse gemeenteraad nog korter dan een vorige korte gemeenteraadsvergadering.

Na de korte gemeenteraadsvergadering heeft de Haagse CDAgemeenteraadsfractie samen met, Michel Santbergen,de nieuwe lijsttrekker van in om en bij de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een fractievergadering gehad van bijna twee uur waarbij ook Haags CDAgemeenteraadsfractievoorzitter Adri Hartman aanwezig was.

Toen de Haagse CDAgemeenteraadsfractie in vergadering ging brachten veel gemeenteraadsleden die de Haagse CDAgemeenteraadsfractie op de gang van de derde etage zagen lopen naar voren dat de Haagse CDAgemeenteraadsfractie in vergadering was gegaan vanwege de door de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie gemaakte opmerking dat de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een onbetrouwbare coalitiepartner is.

Na de fractievergadering bracht Haags CDAgemeenteraadslid Wil Vonk naar voren dat bij een aanstaande commissievergadering Haags CDAgemeenteraadslid Jeannette Doll gewoon woordvoerder gaat zijn maar dat wanneer Haags PvdAgemeenteraadslid Tineke van Nimwegen teveel naar voren gaat brengen dat de Haagse CDAgemeenteraadsfractie een onbetrouwbare coalitiepartner is dat zij dan misschien toch nog wel zelf iets naar voren gaat brengen.

Bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie is de fractievoorzitter gisterenavond na de korte gemeenteraadsvergadering ernstig ontstemd geraakt toen het voor hem waarneembaar werd dat bij de digitale snelweg van Haagse PvdAgemeenteraadsfractie een fotografische impressie te zien is waarbij in kwintetvorm het eerste kwintet van om in en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie te zien is.

De fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie is ernstig ontstemd geraakt omdat hij ook al een zeer goede kwintetfoto van het eerste kwintet van om in en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie had laten maken maar omdat het voor hem waarneembaar werd dat men in om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie al een kwintetvorm had is hij voor een nieuwe vorm omdat hij, zoals hij het gisteren naar voren bracht, geen zin had om net zo te zijn als een landelijk filiaal zoals in om en bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie.

De nieuwe fractievoorzitter van de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie bracht naar voren de kwintetvorm heel anders te zien dan de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie want in om en bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie heeft men ook een papieren fotografische kwintetvorm maar daar gaat men niet wat anders doen maar naar men bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie naar voren brengt is men bij de Haagse Deezesenzestiggemeenteraadsfractie wel een beetje in bezorging geraakt of iedereen het wel een beetje snapt wat men naar voren aan het brengen is.

In de loop van de middag is een beetje waarneembaar geworden dat het bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie een beetje om bulk gaat want nadat men vorige week foto ansichtkaarten had ontvangen werd op de derde etage van het Haags stadhuis waarneembaar dat er maar liefst drie grote pallets met dozen op de gang stonden.

Vorige week was het met de ansichtkaarten waarneembaar dat Haags VVDfractievoorzitter Sander Dekker niet lang in zijn fractiekamer kon verblijven vanwege de geur van de vele dozen met verse fotoansichtkaarten.

Thans staat bij de Haagse VVDgemeenteraadsfractie de fractiekamerdeur wijd open want men kan niet meer achter gesloten deur zitten vanwege de verse inktgeur welk uit drie pallets dozen foldermateriaal komt.

Naast de fractiekamer van de Haagse VVDgemeenteraadsfractie is de fractiekamer van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie waar men voor het moment niet tevreden is omdat de Haagse VVDgemeenteraadsfractie er voor gekozen heeft om al het foldermateriaal in hun fractiekamer te hebben maar het foldermateriaal komt net van de drukkerij waardoor het ook bij de fractiekamer van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie te ruiken is.

Volgens beleidsmedewerkers van de Haagse VVDgemeenteraadsfractie hadden de drie pallets beter nog enkele dagen bij de drukkerij kunnen blijven want dan had men in de fractiekamer van de Haagse VVDgemeenteraadsfractie er geen last van gehad.

Gisteren was de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie eigenlijk dubbel in ontstemming omdat hij ook berichtgeving had ontvangen dat de lijstduwer van in om en bij de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie tussen haakjes niet zijn nom de plume mag gebruiken omdat zoiets blijkbaar niet meer mag maar bij de eerste dichterlijstduwer van in om en bij de HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie mocht het wel omdat maar dat was blijkbaar, naar nu blijkt, omdat men het niet wist.

De fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie bracht naar voren dat er dan geen nom de plume in voornaam, achternaam of in beide vormen mag zijn waardoor dan de lijstduwer in een vorm van tussen haakjes geen gebruik van zijn nom de plume kan maken.

Aanstaande donderdag gaat Haags PvdAwethouder Norder op bezoek bij een nieuwe broedplaats aan het Constant Rebecqueplein.

De afgelopen tijden is waarneembaar dat er veel activiteiten in ontwikkeling zijn geraakt in het nieuwe nutshuis waarbij het nieuwe nutshuis open was maar nog niet echt open, volgende week donderdag gaat Haags VVDwethouder van Dijk het nieuwe nutshuis officieel in opening doen.

Vanmiddag om twee uur is het literairewinternachtenfestival begonnen.