Thursday, December 15, 2005

15 december 2005

Gisteren was in de wandelgangen van de Haagse gemeenteraad waarneembaar dat de fractievoorzitter van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie zeer slechte recensies heeft gekregen aangaande de plaatsing van de fractievertegenwoordigster van de Haagse HaagseStadspartijgemeenteraadsfractie op een negende plek.

Men is erg in verbazing dat de fractievoorzitter heeft kunnen instemmen met het op een negende plek plaatsen van de huidige fractievertegenwoordiger want eigenlijk laat een fractievoorzitter een fractievertegenwoordiger nooit zo ver zakken.

Zo was waarneembaar dat bij de Haagse ChrsitenUnie/SGPgemeenteraadsfractie en de Haagse SPgemeenteraadsfractie bij beide fracties de fractievertegenwoordigers een tweede plek hadden waarbij de fractievertegenwoordigster van de Haagse ChristenUnie/SGPgemeenteraadsfractie later van haar tweede plek heeft afgezien.

De oud duo voorzitster van om en bij de Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie heeft naar buiten gebracht dat zij eigenlijk achteraf van mening is dat de fractievertegenwoordigster voor een derde of vierde plek moet gaan waarbij zij dat ook wil gaan steunen.

Bij de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie is men een beetje in verbazing dat de fractievoorzitter van de Haagse Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie naar buiten heeft gebracht dat hij niets ziet in Haags PvdAwelzijn wethouder Jetta Klijnsma waarbij het volgens uit de fractiekamer van de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie valt te vernemen dat het op zich niet vreemd is dat de fractievoorzitter niets in Jetta Klijsnma ziet maar dat het wel vreemd is dat hij zonder kennis over welzijn van mening is dat de wethouder niet goed is.

Binnen de Haagse gemeenteraad is het algemeen bekend dat welzijn geen al te groot belangstellingsveld van de fractievoorzitter van de Haagse Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie is omdat hij op dat gebied al constant alles door fractievertegenwoordigers laat doen want het is algemeen bekend dat de fractievoorzitter meer over bouwen en wonen spreekt dan over welzijn.

Vanmiddag bij de gemeenteraadsvergadering heeft Haags PvDAgemeenteraadslid Johan Chandoe een motie klaar over de plannen van Haags CDAwethouder Stolte aangande gee ef thee waarbij het Haags Milieucentrum anders denkt dan Haags CDAwethouder Stolte maar volgens de motie denkt men eigenlijk het zelfde als wethouder Stolte maar door een onderzoek van een jaar te doen schuift de Haagse PvdAgemeenteraadsfractie iets een jaar naar voren waardoor men eigenlijk tegen is maar ook voor.

De fractievoorzitter van de Haagse PolitiekePartijScheveningengemeenteraadsfractie bracht gisteren naar voren dat hij bij aanvaarding van zijn tweede plek naar voren had gebracht dat hij het maar niks aan het vinden is hoe onder anderen de Haagse gemeenteraadsfracties van VVD, PvdA, CDA en ChristenUnie/SGP met kustelijke ontwikkelingen omgaan. De fractievoorzitter heeft ook laten weten dat aangaande een rust aan de kust naamgenoot het maar niets te vinden en dat het heel flauw van de Haagse Haagse Stadspartijgemeenteraadsfractie te vinden.

Naar men zegt is er een grote kans dat de gemeenteraadsvergadering vanaf vier uur digitaal te volgen kan zijn.