Tuesday, April 12, 2005

12 april 2005

De morgenavond commissievergadering gaat morgenavond iets eerder beginnen, in plaats van negentien uur dertig zal er om negentien uur worden begonnen.
De commissievergadering van vanochtend stond in het teken van een aantal diverse jaarverslagen waarbij de volgende week dan andere jaarverslagen in bespreking gaan worden genomen.

Het voorzitterschap van de commissievergadering van vanochtend is in andere handen van een nieuwe commissievoorzittergekomen zijn vrolijkheid was ernstig,zijn humor geladen maar toen hij de etiquette meer begreep ging het steeds beter maar hij was en bleef anders dan de vorige voorzitter.

Vorige week is er bericht ontvangen dat het college en de gemeenteraad geen rol gaan spelen in de discussie rondom de prijsverhoging van de koffieprijzen in het stadhuis.

Morgenochtend bij de commissievergadering waarbij de burgemeester aanwezig is zal men niet gauw aan de oppervlakte van problemen blijven maar veel dieper op ingaan want bij veel vergaderingen waar de burgemeester bij is hebben veel raadsleden de neiging om op heel veel dingen diep in te gaan met name over procedurele aspecten.

Vanavond is er in de Francois Vatelschool in Mariahoeve een bijeenkomst in de vorm van een stadsgesprek in het kader van de structuurvisie over plannen van nieuwe toekomstige ontwikkelingen van en in Den Haag.