Friday, April 29, 2005

29 april 2005

Vandaag is het vrijdag en gisteren was het donderdag en was er een gemeenteraadvergadering waarbij soms er na de vergadering van de gemeenteraad er tijd van geen vergaderingen ontstaat.

Zo zijn er de twee komende weken geen commissievergaderingen omdat aan het begin van de maand mei vele vrije en feestdagen dagen aanwezig zijn.

Vandaag is de brief binnengekomen waar de democraten zesenzestig om hadden gevraagd
aangaande een nulmeting in de Schilderswijk.Aangaande deze brief van de burgemeester en wethouder welzijn Jetta Klijnsma is het nu wachten naar hoe de Haagse gemeenteraadsfractie van de democraten zesenzestig er naar kijken en hoe ze het interpreteren. Brieven van de gemeente zijn vaak creatieve taalhulpmiddelen om eer doel te bereiken.Zo spreekt de brief over twee periferieƫn als een periferie zijnde een kleine periferie en een periferie zijnde een grote periferie.

Vanavond is er voor de zestiende keer een KoninginneNach waarna er morgen diverse open markten op straat zijn, hopelijk is er vandaag en morgen geen regen in de buurt want dan zijn de feesten door de regen altijd een stuk minder.

In de media is er altijd een grote concurrentie voor primeurs waarbij dan voor vandaag valt te concluderen dat Radio en TV West vandaag een primeur eerder naar buiten hebben gebracht dan de Haagsche Courant maar wie weet staat het morgen ook in de Haagsche Courant want bij Radio en TV West was vandaag bij hun digitale afdeling te lezen dat er vier plekken voor Amerikaanse ambassade zijn waarbij het gaat om groengebieden bij Clingendael en landgoed Oosterbeek.