Saturday, May 14, 2005

14 mei 2005

Het is vandaag naar buiten gekomen dat naar aanleiding van de digitale communicatie Henk Kool als fractievoorzitter van de Haagse PvdA gemeenteraadsfractie niet meer gaat communiceren middels het digitaal internettelijk verkeer.

Henk heeft er geen zin meer in en heeft zich digitaal in afzijdigheid geplaatst waardoor er een groot vacuĆ¼m is ontstaan in de vorm van hoe Henk Kool digitaal gaat communiceren.

Hiermee komt de discussie rondom de digitale communicatie van de Haagse PvdA raadsfractie tot een heel ander punt, een soort punt van niet meer terugkomen of hoe men het in de film zegt een point of no return

Vandaag is in de zaterdagwandelgang welk een stuk rustiger is dan de zondagwandelgang bericht ontvangen dat een groot gedeelte van de aanstaande fractievergadering van de PvdA raadsfractie in het teken zal staan van de digitale communicatie en hoe de PvdA in Den Haag daar verder of niet mee gaat. Duidelijk is wel dat er een grote mate van verschil is tussen hoe de fractie het digitale ziet en hoe men het buiten de fractie ziet.

Buiten de fractie maakt men gebruik van het middel om de fractie een beetje te pesten en van alles op het bordje te leggen, want buiten de fractie zitten mensen die graag de volgende keer in de fractie willen zitten, en ja als er dan een digitaal middel is om van buitenaf de fractie onder druk te zetten zodat men fractielid kan worden in plaats van een zijnd fractielid dan laat men het niet na om onderweg naar het gemeenteraadslidmaatschap om vele dingen voor better of for worse te doen.

Bij de Haagse gemeenteraadsfractie van het CDA gaat men het binnenkort anders doen en krijgen alle fractieleden een plekje onder de digitale in het digitale universum naar men zegt gaat men daar mee ongeveer volgende week naar buiten komen.

Grosso modo ziet het er naar uit dat de komende week in het teken zal staan van de digitale ontwikkelingen en ook wellicht in de vorming van het gemeenteraadszaalvoetbalelftal waarbij de grote vraag is of mevrouw Oosterholt van de Haagse VVD gemeenteraadsfractie mee gaat en mee mag doen en of de coach van de Politieke Partij Scheveningen een assistent coach gaat krijgen.